Биоревитализация на кожата с Jalupro

Биоревитализация е процедура за възатановяване на жизнените функции на кожата.Това е най- съществената стъпка за лечение на хронологичното и фотостареене на кожата.

Jalupro е продукт , който съдържа аминокиселини:

– глицин,

– L- пролин,

– L – лизин,

– L – левцин,

+ хиалуронова киселина.

Jalupro осъществява биоревитализация на кожата чрез иновативна формула.Съдържа функционален комплекс от аминокиселини , които представляват 70% от колагеновата структура.

Този комплекс дава импулс на метаболитната активност на увредените тъкани.По този начин стимулира производството и синтеза на нов колаген.

Другата съставна част на иновативната формула са външноклетъчни компоненти на междуклетъчното вещество.Те осигуряват поддържане на оптимални нива на влага.Създава молекулен скелет, който прави кожата по-еластична.

Jalupro осигурява :

 • пролиферация на нови фибробласти;
 • стимулира неоколагеносинтеза;
 • намалява скоростта на деградация на колагена
 • производство на фактори на растежа

Jalupro :

 • възстановява блясъка и плътността на увредената кожа
 • предотвратява и редуцира появата на отпусната кожа
 • редуцира фини линии и изразени бръчки
 • предотвратява еластоидоза
 • подобрява вида на белезите, келоиди идр.

Jalupro е колагенов бустер, основен биоревитализант и биоревитализатор.

Одобрен е като III клас медицинско средство.Всички компоненти  отговарят на всички европейски изисквания и са в одобрени пропорции, така че да се получава продуктивно взаимодействие.

Биоревитализация епроцедура  необходима за кожа с белези на промени, причинени от възрастта.От такова съживявяне има нужда и кожата, в по-ранна възраст, която е излагана продължително време на слънце и има белези на фотостареене.

                                                                               Стареене на кожата

Хронологичното стареене се обуславя от възрастта.Както и от взаимодействието на външни и вътрешни фактори.Тук най-общо се включва взаимодействието между генетичните дадености и начина на живот.

Как стареенето на кожата може да се обясни с влиянието на разнообразни фактори,като начин на живот,хранене и други персонални навици?

Например пушенето води до отделянето на свободни радикали.Те увреждат клетките и предизвикват каскада от процеси,водещи до поява на бръчки.

Гравитацията, движението на лицето при изразяване на различни емоции, както и предпочитаната позиция за спане са второстепенни фактори.Но те също предизвикват промени по кожата.Когато с времето количеството на еластина намалее и като цяло еластичността на кожата се редуцира, тогава гравитацията предизвиква:

– свличане на веждата и клепачите,

– увисване и хлабавост на кожата в областта под скулите и долната челюст – двойна брадичка.

Мимическите бръчки,които са резултат от съкращаването на мускулите при изразяване на различни емоции стават забележими след намаляване на еластичността на кожата /обикновено в 30-те и 40-те години/.

Това могат да бъдат :

– хоризонтални бръчки на челото,

– вертикални бръчки около устата, глабелата и

– фините линии около очите.

Някои гънки на кожата могат да са резултат от начина по който се позиционира главата върху възглавницата.Те започват да стават видими и постоянни с намаляване на еластичността на кожата.Тези гънки се получават обикновено в страничните части на челото,с лепоочието, под веждата,също така и в средината част на бузата.Спането на гръб може да подобри тези гънки по кожата или поне да ги предпази от влошаване.

Фотостареенето  се предизвиква основно от УВ – лъчите от естествени източници като слънчевите лъчи.Както и от изкуствени източници като солариумите.

Фотоните на УВ -А лъчите се поглъщат от клетките, предизвикват оксидативен стрес и причиняват промени в ДНК-то на клетките на кожата.

Вследствие на верига от сложни процеси, индуцирани от слънчевите лъчи кожата претърпява следните промени:

 • неравномерна пигментация;
 • отпусната и провиснала кожа, която придава тъжен и уморен вид;
 • поява на бръчки;
 • кожата не може да произвежда достатъчно количество естествени овлажняващи елементи.Не може да задържа достатъчно количество влага.Кожата става суха и лющеща се.

Всички тези фактори, както и забързаното ежедневие, стреса и вредните навици правят много трудно поддържането на кожата свежа и млада с годините.

Използването на ревитализиращи и антиейджинг продукти за почистване, маски и локални кремове е много важно.

Но в никакъв случай не е е достатъчно, особено когата се преплетат напредването на годините с вредните фактори от околната среда и прекомерното и неконтролирано излагане на слрънце.Тогава кожата става дехидратирана, отпусната, загубва своя блясък и се появяват тъмни петна.

Тогава се нуждаем от магическа пръчка за премахване на умората и белезите на стареене.

За съжаление в съвремения свят магически пръчки не съществуват, но разполагаме с мощна и иновативна мезотерапия за биоревитализация.

                                                        Биоревитализираща мезотерапия с Jalupro

Jalupro  е продукт, който чрез уникалната си формула от аминокиселини и хиалуронова киселина стимулира мощно образуването на колаген.

Новосинтезираният колаген тонизира и стяга крехката,изтощена и суха кожа.Естествената дейност на фибробластите, които синтезират колаген, с възрастта значително се забавя.А при самия процес на синтез, фибробластите се нуждаят от субстрат като аминокиселини – глицин, лизин, пролин.

Ето защо е необходима биоревитализация на кожата с Jalupro.

Тази мезотерапия е подходяща за:

 • подобряване на текстурата на кожата;
 • постигане на плътност, еластичност,  хидратация и сияйност на кожата;
 • изглаждане на несъвършенства,фини бръчици и белези от акне;
 • подхранваща терапия след пилинг, лазерни процедури, радиочестотен лифтинг.

                                     

 

                                      Кога е необходимо да се започне тази биоревитализация?

Процедурите могат да се започнат още при поява на първите признаци на стареене.Може да се съчетава и с други процедури, което значително повишава ефекривността й и продължителността на ефекта.

За усилване на ефекта на мезотерапията е препоръчителен едновременен прием на таблетки Jalupro.

Това е биологично активна хранителна добавка за подмладяване на кожата, базирана на смес от добре дозирани и правилно подбрани аминокиселини(глицин, L- пролин, L – лизин) + добавен Витамин С.

 

 

 

Друг елемент, който подсилва и удължава ефекта на подмладяващия елексир Jalupro, това е иновативната биоцелулозна маска.

Тя прилепва към лицето като втора кожа и доставя активните си компоненти в дълбочина.

Основните съставки са :

 • хиалуронова киселина;
 • алое вера;
 • колаген.

Високата концентрация на хиалуронова киселина, позволява отлична хидратираща активност и отлично ниво на абсорбция.

В допълнение маската ограничава въздействието на свободните радикали.Идеална е за редуциране на отоци и възпаление след естетични медицински процедури.

                                        Кои са подходящите зони за биоревитализация с Jalupro ?

Подходящи зони за Jalupro – самостоятелно или в комбинация с Jalupro таблетки и Jalupro маска са:

 • лице;
 • шия;
 • деколте;
 • ръце;
 • вътрешни бедра;
 • колене;
 • корем.

Колко процедури са необходими?

Съществуват две разновидности на Jalupro :

Jalupro Classic  и   Jalupro HMW

те се различават само по съдържанието на хиалуронова киселина.

В Jalupro HMW съдържанието на хиалуронова киселина е 2 пъти повече.Препоръчва се да се прилага при по-силно изразени възрастови промени и по-дълбоки бръчки.

Протоколите за прилагане на продуктте са различни- през 10 или 20 дни чрез микроубождания се инжектират активните съставки в кожата.

Необходими са 3-4 процедури, които е добре да се комбинират с таблетки и маски за по-качествен и дълготраен резултат.

Поддържане- 2 процедури/годишно.

                                           Algeness | MedWay LLC