Дермални филъри PERFECTHA за перфектна кожа

Остаряването е неизбежно, но това не означава че трябва да губите самочувствие. Има много начини да се чувствате перфектно в своята кожа и да изглеждате така както се чувствате. И най-бързият, безболезнен и ефикасен начин е с дермални филъри Perfectha. Това са висококачествени дермални филъри от ново поколение с хиалуронова киселина , осигуряващи естествени и трайни резултати.

дермални филъри

 

Дермални филъри Perfectha се използват за коригиране на фини, средни или дълбоки бръчки по лицето. За възстановяване загубата на обем, признаци породени от естествения процес на стареене на кожата.

Perfectha са биоразградими и биосъвместими дермални филъри с хиалуронова киселина под формата на кристално чист гел. Произведен е по иновативна технология – E-Brid технология и осигурява дълготраен и естествен обем на кожата. Хиалуроновата киселина е естествена субстанция, която съществува в човешкото тяло. Тя осигурява хидратацията и еластичността на кожата. Повече за хиалуроновата киселина може да прочетете тук. 

 

дермални филъри

 

В световен мащаб дермални филъри Perfectha се прилагат от дерматолози и пластични хирурзи от 2007 г.насам. Доказвайки, че ефективността на филъра е максимална, а рискът от алергични реакции към продукта е сведен до минимум.

 

Защо да изберете дермални филъри Perfectha когато става въпрос за избор на филър?

За начало процедурата по поставяне на дермални филъри цели оформянето на контура на лицето. Както и коригиране на фини, средни или дълбоки бръчки по лицето. Също така придаването на обем в някои части на лицето като устни, бузи, скули и др. За постигането на тези цели има три варианта на избор:

  • Попълване на бръчки с колаген
  • Дермални филъри съдържащи съставки стимулиращи синтеза на колаген
  • Дермални филъри съдържащи хиалуронова киселина

Филърите с хиалуронова киселина са най-естествения метод, който може да бъде избран, защото са напълно безвредни. Те се абсорбират с времето от тъканите в кожата и не предизвикват странични и алергични реакции. Разбира се колагеновия биостимулатор е добра алтернатива, но той не е удачен когато става въпрос за уголемяване на устни или оформяне на контура на лицето около очите и челото.

Избирайки Perfectha за нуждите си от дермален филър, защото тя има уникална формула, базираща се на силно омрежена хиалуронова киселина. Всички знаем, че тайната на младостта на кожата се крие в доброто овлажняване, а тази гама продукти ни дава именно това, защото е напълно изградена от хиалуронова киселина. Тази киселина има свойството да привлича и поглъща множество молекули вода и така изглажда кожата и я прави по-еластична и жизнена.

Някои предимствата на Perfectha са:

  1. Дълготрайност
  2. Безопасност
  3. Естествени резултати

 

Зони на приложение на Perfectha и продължителност на ефекта

Perfectha е използвана в повече от 2,5 милиона процедури в над 70 държави по света. С цел коригиране на разнородни бръчки в различни зони на лицето. Преди всяка процедура обаче е необходима консултация с дерматолог, които да прецени спецификата на Вашето лице и да обсъди с Вас подходящите зони за третиране с продукта. Доказано е, че Perfectha осигурява дълготрайни резултати.. Проучванията показват, че средното времетраене на ефекта от процедурата е приблизително 12 месеца. Технологията – Perfectha – E Brid помага за поддържане на сравнително по-дълготраен естетичен ефект докато инжектирания гел напълно изчезне.

Безболезнена и безопасна ли е процедурата с Perfectha?

Perfectha се инжектира директно в кожата с много фини игли и дискомфорта е сведен до минимум. Процедурата е максимално опростена, практична, кратка като резултатът е мигновен. За по-голям комфорт Вашият лекар може да постави анестезия в третираните зони преди инжектиране на продукта. Тъй като Perfectha е биосъвместим филър, не е необходимо да се правят предварителни тестове за алергии преди приложение. Разбира се, след процедурата може да се получи зачервяване или лек оток, което е резултат от самата интервенция. Това отшумява в рамките на няколко дни, ако се спазват инструкциите за избягване посещенията на сауна, излагането на слънце или ниски температури.

Perfectha не се препоръчва при бременност, кърмене, наличие на остри бактериални или вирусни инфекции по кожата или за лица под 18 години.

Какво трябва да направи пациентът преди процедурата?

При Perfectha няма нужда от предварителни тестове, но препоръки преди процедурата е желателно да се спазват. Преди интервенцията не трябва да се приема Аспирин и други лекарства от вида на нестероидните противовъзпалителни лекарствени средства. В случай, че сте имали херпес по лицето е добре да се консултирате с Вашия лекар, тъй като той би Ви препоръчал други предпазни мерки.

Ако искате качествено естетично решение на външния Ви вид, Perfectha е Вашето решение.

Повече информация за продуктите Perfectha може да прочетете тук. 

Тъй като в ДермаЕксперт се стремим да предоставяме най-ексклузивни оферти и цени, за да може всеки от Вас да се чувства и изглежда перфектно, имаме удоволствието да Ви направим една  гореща лятна оферта:

ПОЛУЧАВАТЕ СПЕЦИАЛНА ЦЕНА ПРИ КОМБИНИРАНЕТО НА ДВА ПРОДУКТА – Perfectha и BOTOX , ДО КРАЯ НА ЛЯТОТО.

 

дермални филъри