Добре дошли в ерата на динамичните филъри!Сбогом бръчки!

Всекидневно се усмихваме,бръчкаме нос,повдигаме вежди,набръчкваме челото, т.е. изразяваме нашите емоции и предаваме много послания чрез естествените мимики на лицето.

Това обаче води до появата на финни линии,които с течение на времето се задълбочават и се превръщат в бръчки.

Най-новото оръжие срещу бръчките особено в зоните където има много активно движение на мимическите мускули това са динамичните филъри- RHA /Resilient Hialironic acid/ филърите на Teosyal.

Какво различава динамичните филъри от класическите филъри с хиалуронова киселина?

Основната разлика се състои в това,че при динамичните филъри,дългите вериги на натуралната хиалуронова киселина се самоорганизират в 3D мобилна мрежа за осъществяване на своите високоеластични възможности,която е стабилизирана чрез естествени и мобилни връзки и това поддържа естествени високоеластични свойства и динамична структура.

Това гарантира способността на динамичните филъри да не се накъсват при разтягане,опъване и многократно съкращаване на мускулите,а да запазват формата и структурата си независимо от силата на въздействие в съответната зона.

С цел да се оцени поведението на TEOSYAL RHA гела в динамична среда,лабораториите TEOXANE заедно с университета в Гренобъл са разработили ексклузивен ,комбиниран метод ,базиран на изучаване на две характеристики на гела- Разтегливост и Здравина.

Поведение на гела при разтягане настрани в повърхностен слой,като устни или назолабиални гънки. Диаграма на реологичните свойства на TEOSYAL RHA

 

 

Устойчивост на гела при компресия в дълбоките слоеве ,като скули и брадичка. Диаграма на реологичните свойства на TEOSYAL RHA

 

 

 

 

 

 

 

 

При разтягане и компресия TEOSYAL RHA се адаптира към средата,като запазва своята ефективност.

Динамичните  филъри TEOSYAL RHA –  притежавайки тези отлични качества – флексибилност,здравина и разтегливост, са подходящи за коригиране на динамичните зони на лицето – зоните които изразяват нашите емоции когато говорим,когато се усмихваме,мръщим или когато се смеем.

Тези филъри се движат заедно с тъканите,разпределят се в тях много равномерно и динамично,което не позволява образуването на бучки,инфилтрати или предозиране и получаване на свръхинжектиран и неестествен вид.

Динамичните  филъри TEOSYAL RHA се превръщат в част от структурата ня дермата,придавайки й по-естествен вид,особено в мобилните зони,където кожата се разтяга.

Така получавате естетично подобрение без да усещате продукта в кожата и меките тъкани.

Динамичните  филъри TEOSYAL RHA  се справят чудесно с бръчките.Изглежда сякаш ги премахват незабавно,което е уникално.

Динамичните  филъри TEOSYAL RHA  имат незабавна и трайна ефикасност в динамичните зони на лицето и носят висока степен на удовлетвореност както на пациентите,така и на лекарите.

Линията TEOSYAL RHA  съдържа 4 различни продукта RHA1,RHA2,RHA3  и  RHA4.

Тези продукти съдържат различна концентрация на хиалуронова киселина и вискозност,което позволява да се подбере най- подходящия продукт за съответната зона.Вариациите в степента на омрежването и свързването на веригите на хиалуроновата киселина,определя различната вискозност на динамичните филъри,което пък от своя страна  определя и различния,търсен вариант.

RHA1 – предназначен е за попълване на фини линии и много повърхностни бръчки,както и за мезотерапия и освежаване и хидратиране на кожата.Най-често този продукт се препоръчва за периоралната зона,челото,шията и около очите.

 

RHA2 – филър предназначен за по-дълбоки линии и бръчки.Уникално подходящ е за периоралната зона,марионетните бръчки,както и за хидратиране и оформяне на устни.

RHA3 – динамичен филър предназначен за дълбоки линии и бръчки.Обичайно се препоръчва за назолабиалните бръчки и за попълване на липсващи обеми.Ако се притеснявате,че можепопълването на бръчките да доведе до екстраобеми и нежелана промяна на формата на лицето,то тогава RHA3 е вашия продукт.

 

RHA4 – продукт с най-голяма вискозност и плътност и е предназначен за попълване на обеми и лифтиране. Изключително подходящ е за линията на долната челюст и скулите,където предизвиква прекрасен неоперативен лифтинг ефект.Ако имате уморен вид на лицето,дълбоки бръчки и кожата е отпусната и виснала,то вие се нуждаете от RHA4  и той със сигурност ще подобри вашето  младежко излъчване и естествен вид.Тази година на годишните награди за естетичен продукт,RHA4 грабна приза за най-добър естетичен продукт.

 

 

 

 

 

 

 

Ако искате да запазите естествения и натурален,но младежки вид на лицето,не правете компромиси-изберете динамичните филъри и изберете специалист с опит и на когото имате пълно доверие.