Лазерно подмладяване – Skin Rejuvination

Сигурно вече сте чували за лазерно подмладяване или за Skin rejuvination?

Лазерно подмладяване или Skin rejuvination представлява съвкупност от различни нехирургични методи и процедури за обновяване и ревитализиране на кожата с минимално време за възстановяване и без откъсване от работния процес и ежедневните дейности.

Лазерно подмладяване или Skin rejuvination  включва различни възможности  не само за подмладяване и разкрасяване на кожата,но и за отстраняване на увреждания по кожата които са възникнали под влиянието на слънцето или други фактори на околната среда,като бръчки,белези,пигментни лезии и хиперпигментации,както и дисколорации.

 

Лазерно подмладяване е процедура,която гарантира отстраняването на признаците на стареене и стрес,помага да изглеждаме по-млади,по-красиви и по-здрави.

Но знаете ли че има различни начини,които са достатъчно ефективни за да подмладите своята кожа?

В зависимост от типа но вашата кожа,както и от промените които са настъпили с течение на годините или под влияние на прекомерното излагане на слънце или други фактори на околната среда,различни начини на подмладяване  биха били ефикасни-т.е. индивидуалният подход е изключително важен за постигане на желания резултат

И тъй като ние в ДермаЕксперт желаем за нашите пациенти винаги най-добрите резултати,посещавайки всички най-престижни форуми бихме искали да ви предоставим най-съвременното,най-революционното изобретение в света на лазерната естетична медицина и в областта на процедурите за лазерно подмладяване.

Искате да изгладите и да заличите бръчките и линиите по лицето и да имате по-естествен и свеж вид?
Искате да минимизирате белезите на стареенето?
Искате да се отървете от досадните петна по лицето,най-често появили се след излагането на слънчевите лъчи за получаване на така желания бронзов загар?
Искате да имате гладка,мека,еластична кожа- сияйна и без бръчки?
Ако си отговаряте с ДА на поне един от тези въпроси – то лазерно подмладяване с най-новата звезда в света на лазерната техника – #DuettoMTEvo на италианската фирма#QuantaSwstem е вашето решение.

С напредване на годините,първоначалните белези на стареенето са редуцирането на колагена и нарушаването на неговата структура.Кожата ни става суха и се променя нейната текстура-тя става по-отпусната и нееластична. 


Излагането на слънце и други фактори от околната среда значително усилват този процес и започват да се появяват фини линии и бръчки.
С лазерно подмладяване с #DuettoMTEvo е напълно възможно да се превъзмогне умореният вид на лицето,предизвикан от възрастта ,фотоувреждането и фотостареенето причинени от слънцето ,стреса и други фактори.


Как DuettoMTEvo се справя с промените,предизвикани от възрастта?
Прецизно контролиран лазерен импулс,който е уникален и революционен,тъй като иновативна технология успява за първи път да миксира Александритен лазерен импулс и Nd:YAG лазерен лъч в един импулс, прониква в дермата и предизвиква термична увреда. Уникалността на тази миксирана технология идва от това,че този миксиран вариант позволява да се достигне до таргетните тъкани при намаляване до минимум увреждането на съседните тъкани и свеждане на болката само до усещане за леко затопляне.Друго предимство на тази уникална технология е липсата на необходимост от време за възстановяване и откъсване от работната среда и ежедневните дейности.


Крайният резултат е активиране на фибробластите,те започват да произвеждат нов колаген и еластин и кожата се стяга и става по-еластична.Това подобряване на текстурата на кожата,премахване на нарушената структура на колагена,постепенно води до изглаждането на фините линии и бръчки.Повече за процедурата може да научите тук https://dermaexpert-varna.com/лазерно-подмладяване-с-ndyag-лазер/
В #DermaExpert имаме удоволствието да ви предоставим този наистина иновативен лазер,признат като революционен и като златен стандарт в областта на трайната и безболезнена епилация,подмладяването на кожата,премахването на разширени съдове,лечение на розацея,лечение на гъбички по ноктите и премахване на пигментации не само в Европа,но и в Америка и в Австралия.

Друг златен стандарт за лазерно подмладяване това е лазерния ресърфейсинг с СО2 фракселен лазер

Ако вашата кожа е значително увредена от слънцето и най-вече ако има повече и по-дълбоки белези от акне,то СО2 фракселния лазер ще реструктурира кожата ви перфектно.

Единственото неудобство при тази процедура е че има няколко дни /3-5/ време за възстановителен период.

Тази процедура е изключително подходяща за : фотоувредена кожа,за отпусната кожа,кожа с белези от акне и кожа с по-дълбоки линии и бръчки.

Повече за процедурата може да научите тук https://dermaexpert-varna.com/процедури/фраксел-лазерна-терапия/


Друга алтернативна процедура за лазерно подмладяване това е IPL/Intense Pulsed Light/ фотоподмладяване.

Механизмът на действие е подобен на лазерния ресърфейсинг,но тук се използва светлина с определена дължина на вълната.Спектърът на светлината е различен в зависимост от проблемите,които персистират по кожата.Ако преобладават пигментациите се използва такава дължина на вълната,която се поглъща директно от меланина и по този начин се повлиява на дисколорацията.Ако преобладават разширени и напукани капиляри,тогава се използва такава дължина на вълната,която да се абсорбира от хемоглобина и по този начин се третира червенината и телангиектазиите по кожата на лицето,шията и деколтето.Освен това IPL стимулира продукцията на колаген и еластин и по този начин подобрява текстурата и плътността на кожата.

Това е неаблативна и нехирургична процедура за подмладяване на кожата и няма нужда от възстановителен период и откъсване от ежедневните дейности.

Повече информация за тази процедура може да прочетете тук https://dermaexpert-varna.com/процедури/лазерно-подмладяване-чрез-sra-emax-лазерна/