Global Aesthetics Academy 2019 – новости в подмладяване на лицето

През месец Октомври 2019 година протече за пореден път престижния форум Global Aesthetics Academy,където световно известни лекари и трейнъри като д-р Редка- Свобода, д-р Беатриз Белтран, д-р Светлана Ларкина и много други представиха последните новости и тенденции в областта на подмладяване на лицето.

Изключително иновативните и нови на пазара на естетeтичната медицина продукти Citosyal на френската компания BIOXIS  Pharmaceuticals, бяха представени на аудиторията от Д-р Волфганг Редка- Свобода.

Дермалните филъри са уникални поради фактът ,че за първи път е създаден продукт с монофазна хиалуронова киселина.Създадена по специална технология да регенерира кожата. Да я прави кадифено мека.Използваната технология за създаването на продукта,не случайно е наречена The Velvet Technology – High concentration of Hyaluronic Acid.

Всички продукти на Citosyal съдържат висока концентрация хиалуронова киселина- 25 мг/мл. Благодарение на  Velvet Technology и на големия контрол при създаване на кръстосаното свързване на веригите на хиалуроновата киселина се постига пълна хомогенност и поддържане на качествата като вискозитет и еластичност постоянни.

        

Citosyal  дермални филъри са новото оръжие за подмладяване на лице.Създадени с френски финес и прецизност,използвайки най-високите стандарти за качество и безопасност за борба със стареенето.

Иновация в продуктите Citosyal е MTI – 12  -първият монофазен тъканен индуктор,който е способен да регенерира нови тъкани и колаген.

Д-р Редка представи различните продукти,които взависимост от плътността на материала са подходящи за различни зони за подмладяване на лице.Показа нагледно как може да се моделира цялостно лицето,за да придобие младежки вид и излъчване.

Представени бяха три вида продукти:

 • Citosyal Medium – препоръчва се за запълване на умерени вдлъбнатини по кожата,в периоралната област или устния ъгъл
 • Citosyal Deep Wrinkles – коригира дълбоки линии и бръчки – назолабиалнибръчки и марионетни бръчки
 • Citosyal Volume – използва се за възстановяване на лицеви обеми: бузи,скули,брадичка,загуба на обем на лицето

 

Вижте мнението на топинжектора на филъри в световен мащаб Dr. Wolfgang Redka-Swoboda за красотата и за методите за подмладяване на лице.

Dr. Redka – Cytosial – Global Aesthetics Academy 2019

Toп инджектор в света Wolfgang Redka-Swoboda беше лектор и трейнър на #GlobalAestheticsAcademy2019, за да представи най-новият филър от висок клас – #CYTOSIAL #Bioxis 💉Френският филър #Cytosial дава възможност за получaване на естествени, трайни резултати за коригиране на признаците на стареене. Патентованият метод на производство създава продук, който е лесен за инжектиране, и следователно, по-безболезнен за пациентите и по-лесен за прецизно прилагане от практикуващите.❌ХОМОГЕНЕН!❌РЕОЛОГИЧНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ!❌ЕСТЕСТВЕНИ РЕЗУЛТАТИ!❌БЕЗОПАСНОСТ И ПОНОСИМОСТ!Вижте какво сподели Dr. Redka!#GlobalAestheticsAcademy2019#DrWolfgangRedka #TopINJECTOR 💉#CYTOSIAL #BIOXIS #LiveDemo#DermalFillers #AestheticMedicine#VelvetTech #Dermatology #HyaluronicAcid#VolumazingFiller#GlobalAesthetics

Публикувахте от Global Aesthetics в Вторник, 22 октомври 2019 г.

Качества и характеристики на дермалните филъри Citosyal:

 • френско качество и прецизност
 • сертифициран производствен процес под CFDA контрол
 • ISO 13485 сертификат – за най-високи европейски стандарти
 • хомогенност – оптимизиран процес на линеаризация. Тънкослойно омрежване. Продукт подобен на извънклетъчна матрица.
 • реологични характеристики- постоянен натиск при инжектиране
 • естествени резултати
 • бавно разграждане от хиалуронидазата в кожата
 • безопасност и поносимост- непрекъснат процес на очистване и отстраняване на всички остатъчни вещества
 • трайни резултати за подмладяване на лицето

На академията своя опит пресъздаде и д-р Беатриз Белтран. Тя има повече от 15 години стаж в областта на естетичната дерматология. Дори е разработила своя собствена техника на инжектиране – Beauty Balance /BB/.

Нейният талант,неуморен дух и харизма са я направили добре позната в света на естетиката и методите за подмладяване на лице.

Тя е известна като лидер и като иноватор – въвеждайки и представяйки нови и успешни техники на инжектиране.

Д-р Беатриз Белтран представи възможностите за подмладяване на лице с биоревитализиращия продукт Ellanse.

Това е уникален продукт. Притежава качествата на филър,използван за постигане на красиви и естествено изглеждащи обеми.В същото време има способността да предизвиква мощна биостимулация на колагенсинтезиращите структури на кожата.Това води до синтезиране на нов и здрав колаген.

Ellanse един от най-мощните познати колагенови биостимулатори.След инжектирането му в кожата се отключва каскада от процеси,които водят до активация на  фибробластите.

Те започват да синтезират нови и здрави колагенови влакна.Новите влакна придават плътност,здравина и еластичност на кожата.

Освен това продуктът има способността да се разгражда напълно и контролирано в тъканите.Това определя неговата  пълна безопасност и липсата на риск от странични ефекти.

Повече информация за този продукт може да прочетете тук:https://dermaexpert-varna.com/процедури/ellanse/

Д-р Беатриз Белтран показа също и опасните зони на лицето. И как да се инжектират продуктите правилно и безопасно в тези зони.

Като участник в тази естетична академия,д-р Десислава Бъклова придоби сертификат за преминало успешно обучение в областта на новите дермални филъри Cytosial и колагеностимулиращия продукт Ellanse.

Ако ви вълнуват въпросите за подмладяване на лицето,може да получите по-пълна  и детайлна информация ако дойдете на консултация в нашия център.

Можете да звъннете на телефони:

 • 0888376532
 • 0878617155

и да си запишете час за вашата персонална естетична консултация.

#TopINJECTOR
#CYTOSIAL #BIOXIS  #LiveDemo
#DermalFillers #AestheticMedicine
#VelvetTech #Dermatology #HyaluronicAcid
#VolumazingFiller