Последни новости в света на дерматологията и естетичната медицина от конгреса на EADV – Paris 2018

С голямо удоволствие и нетърпение екипът на ДермаЕксперт биха искали да споделят с вас всички иновации и съвременни тенденции в областта както на клиничната дерматология,така и в областта на естетичната медицина,които бяха представени на 27-мия конгрес на Европейската Академия по Дерматология и Венерология,който се проведе в Париж,Франция от 12.09. до 16.09.2018г.

Конгресът беше посетен от над 10 000 участници не само от Европа,но и от целия свят, а лекциите и практичните семинари бяха ръководени от най-изтъкнатите и признати като светила в своите области специалисти,които предоставиха на аудиторията резултати от последни проучвания в областта на търсенето на нови възможности за повлияване на упорити и рефрактерни на лечение заболявания,като витилиго, атопичен дерматит ,алопеция ареата,псориазис,хронични екземи и други.

Не са за пропускане и новостите в областта на естетичната медицина,които бяха демонстрирани от най-опитните и най-талантливи експерти,които разкриваха своите тайни за постигане на естетично моделиране на лицето и съхраняването на младостта.

Не на последно място с  изключителна гордост,искаме да ви представим новото ексклузивно, технологично попълнение в нашия екип:
Спечелилият 2017 и 2018 година награда за най-добра лазерна естетична машина- уникалният DUETO MT EVO на италианската фирма Quanta system.
Лазер,който съчетава и миксира възможностите на алексндритен и Nd:Yag,което му дава възможност да бъде световен лидер в областта на най-бързата,ефективна, безболезнена и целогодишна лазерна епилация,както и изумителната способност да отстранява пигментации и разширени съдове по крайниците.Не е за пропускане и възможността на тази превъзходна машина да лекува гъбички по ноктите и да подмладява кожата на лице,шия и деколте.
Радваме се ,че след проведеното обучение в Париж ще имаме удоволствието да ви предоставим възможностите на този невероятен лазер.