Дерматологичен преглед и консултация

Дерматологичният преглед и консултация представлява обстоен и задълбочен оглед на съответните кожни изменения и назначаване на допълнителни изследвания ако е необходимо.Диагностичният и терапевтичният подход са строго индивидуализирани,спрямо клиничните особености на всеки отделен пациент.

На основата на проведения преглед се изготвя индивидуална терапевтична схема за всякакви дерматологични и венерически проблеми.

Целта ни е на базата на нашия опит и квалификация да направим ранна диагностика,адекватно,коректно,съвременно и високоспециализирано лечение и профилактика на редица кожни заболявания-новообразувания,алергични,имунни,автоимунни,вирусни,бактериални и микотични заболявания на кожата и лигавиците,както и заболявания на скалпа и косата.

Обръщайте се винаги за преглед и консултация към дерматолог когато имате  изменения по кожата,ноктите,косата и лигавиците,защото навременният преглед ще ви осигури правилна диагноза,а това е най-важният елемент от адекватното и правилно лечение на съответният проблем и най-важно условие заболяването да бъде хванато в острия стадий, а не да се остави да хронифицира,което затруднява и утежнява лечението.

Обръщайте се и към дерматолог,на когото имате доверие,дори и когато нямате проблем,но имате фамилна обремененост,професионални вредности,нуждаете се от съвети за грижа за кожата или сте били в контакт със зараразно болен.

Посетете своя дерматолог за консултация когато започнат да се появяват  и първите белези на стареене на кожата и ние ще ви изготвим индивидуален план за справяне с тези промени,както и съвети за превенция и предпазване от влиянието на факторите на околната среда върху вашата кожа.

 

 

 

 

Най-важното послание,което ние специалистите от ДермаЕксперт бихме искали да предадем на нашите пациенти е че Профилактиката е най-важна, Правилната диагноза е най-ценна за ефикасното лечение на вашето заболяване и Интернет не е средство и начин на лечение.

Имате въпроси?

Не се колебайте да се свържете с нас за консултация или съвет. Винаги сме готови да помогнем.