Неоперативен радиочестотен лифтинг на лице /Scin tightening/

Това е цялостен,неоперативен лифтинг на лице без упойки,оперативни интервенции,без болка и без възстановителен период,с моментален стягащ ефект.

Неоперативният лифтинг по технологитя Elos е:
– нов, абсолютно безопасен метод за стягане на кожата без никакви увреждания;
– алтернатива на пластичната операция – бързо и безболезнено;
– не изисква време за възстановяване и не ограничава ежедневието ви.

Какво представлява неоперативният лифтинг (Skin Tightening)?
            Намаляването на колагена и еластина в дермата води до загуба на обем, поява на бръчки, отпуснатост и загуба на тонус на кожата.В условията на пълен комфорт,технологията заличава фините бръчки,повдига скули,подмладява лицето,чрез стимулиране на колагеновия синтез и предизвиквайки пълно колагеново ремодулиране-това означава че новосинтезираните колагенови влакна се подреждат правилно.Процедурата се извършва с радиочестота,която позволява проникването на контролирано количество топлина в дълбоките слоеве на кожата и радиовълните уплътняват и стягат разтегнатите колагенови влакна и стимулира синтеза на нов колаген.Благодарение на високата температура,която се развива в кожата се стимулират фибробластите да синтезират нов колаген и като цяло трайно се засилва метаболизма в третираната зона. Процедурата ST стимулира дълготраен синтез на колаген, както и стягане на съществуващите колагенови фибри, в следствие на което се наблюдава незабавен лифтинг на кожата. Фините линии и повърхностните бръчки изглеждат омекотени. Отпускането в областта на веждите, скулите, долната челюст и шията е подобрено в резултат на незабавният отговор на тъканите и може да продължи да се подобрява в следствие на късния отговор на колагеновото ремоделиране. По този начин кожата възвръща младежкия си блясък и здравина.

  Чрез технологията Elos за стягане на кожата се постига:

  • неоперативен лифтинг;
  • изглажда, тонизира и повдига кожата на лицето, шията и ръцете;
  • стимулира производството на нов колаген;
  • изглаждат се бръчките.

 За процедурата:
При процедурата не настъпват никакви усложнения. Няма болка, изгаряния, отоци и зачервявания, а след години няма да получите пигментни петна с неизяснен произход. Охлаждането на повърхността на кожата по време на третирането й с elos осигурява допълнителна безопасност на процедурите за стягане. Това охлаждане се осъществява автоматично от самият уред и по преценка на дерматолога спрямо индивидуалната реакция на кожата.
Процедурата Skin Tightening може да бъде извършена на цяло лице и зони с отпускане на кожата.

     Възстановяване:
            Процедурата не изисква промени в ежедневието на пациента за възстановяване. След процедурата няма да се налага да избягвате слънчевите лъчи.

      Резултати:
            Пациентите сами виждат постепенни и кумулативно постигнати резултати след всяка една последваща процедура за стягане на кожата. Общият брой на нужните процедури зависи изцяло от състоянието на кожата, но при личната консултация с дерматолог ще имате възможност да установите приблизителния брой процедури за отстраняване на проблемите. Броят на процедурите зависи от възрастта на пациента и от специфичността на кожата. Най-често се правят около 5-6 процедури с интервал от 1 месец и поддържаща терапия от 1 процедура на 6 месеца. За по-продължителен ефект се препоръчват от една до две поддържащи процедури годишно след приключване на терапията.

Технология ELOS – нов неоперативен метод за подмладяване

Новият неоперативен метод за подмладяване се нарича Elos.

За пръв път подмладяването е абсолютно безопасно за здравето: кожата не се реже, не се опъва, бръчките не се запълват с инжекции – кожата се опъва и изглажда сама.

Как се случва това?

Върху подмладяването на кожата на лицето и тялото работи комбинирана светлинна и електрическа енергия.

Апаратът изпраща светлинен импулс към проблемния участък от кожата, импулсът прониква чрез горните слоеве на кожата в дълбочина като по този начин активира образуването на колаген и еластин, които отговарят за младостта на кожата.

След процедура Elos-подмладяване ви очаква равен, здрав и сияещ тен на лицето. Без изгаряния, без зачервявания, без отоци.

Методът Elos-подмладяване е идеален за активни жени: като процедурата може да се извърши и в обедната почивка.

ELOS е първата и единствена патентована технология за естетична медицина, съединяваща 2 енергии: биполярна радиочестота и оптическа светлинна енергия. В превод от английски ELOS означава “електрооптическа синергия”.

При тази технология няма недостатъци, характерни за светлинната енергия – процедурите са безопасни и ефективни при всички типове кожа.

Принципът на комбинираната енергия дава възможност да се използва по-малко светлинна или лазерна енергия, отколкото при обикновена светлинна терапия, затова и рискът от странични ефекти се намалява до минимум, а пациентът по време на процедурата не чувства болка.

Всеки апликатор Elos е снабден с контактно устройство за охлаждане, което охлажда повърхността на кожата до 5°C, а патентованата активна система за контрол на кожата измерва измененията в температурата на кожата след всеки подаден импулс. По този начин се осигурява безопасност на процедурата и комфорт на пациента.

ELOS = лазер + интензивна импулсна светлина + радиочестота

ELOS се използва за следните процедури:

  • подмладяване и стягане на кожата
  • изглаждане на бръчки на лицето
  • лечение на разширени повърхностни капиляри и вени на краката с ширина до 0,4 мм
  • премахване на нежелано окосмяване

Имате въпроси?

Не се колебайте да се свържете с нас за консултация или съвет. Винаги сме готови да помогнем.