Премахване на пигментации

Пигментациите са кафевите петна,които се появяват по челото,бузите,деколтето и гърба на дланите и се дължат най-често на прекомерно излагане на слънце през годините и представляват белези на фотостареене на кожата и са често срещан проблем.Представляват участъци от кожата с повишено съдържание на меланин.

Съществуват различни начини за третиране на пигментациите,като най-добри резултати се постигат при комбинирането на различни терапевтични подходи.

Премахване на пигментации с Александритен лазер-този лазер е от най-висок клас, с най-съвременната технология по отношение на премахване на пигментните лезии и е напълно безболезнен.Лазерът доставя импулс с много къса продължителнос и много висок интензитет,но водещ до бърза термична увреда на меланоцитните гранули и впоследствие до избледняване и изчезване на петното.

Успешно премахва петна,предизвикани от слънцето/лентиго соларис/,петна тип “кафе с мляко”/cafe au lait/,лунички,вродени пигментации и др.

Премахване на пигментации с SRA-emax лазерна технология-Emax е единствената технология,която съчетава радиочестота с IPL/Интензивна Пулсова честота/.Тези два типа енергия взаимно се допълват и осигуряват възможност за въздействие на различни нива в кожата.Elos техологията предоставя възможност за решаване на множество естетични проблеми с един апарат.Взависимост от проблемът,който имате препоръчваме да се направят между 5 и 10 процедури през интервал от 3-4 седмици.

Подходът към всеки пациент е строго индивидуален и съобразен с настоящия проблем-броят на процедурите и интервалът между тях е според състоянието му.

Лечение на пигментации с мезотерапия с White In-Мезотерапията  е метод при който чрез многократни убождания в кожата се внася коктейл от различни продукти,съобразно съответния проблем.

White In иновативен продукт със съдържание на Arbutin и Dimethlmethoxy Chromanyl Palmitate,подобряващ значително състоянието на кожата при нарушена пигментация.

 Arbutin е естествена съставка,получена чрез екстракция на грозде/Uva Ursi/,чието действие подтиска процеса на синтез на меланин.

Dimethlmethoxy Chromanyl Palmitate съставка,която инхибира тирозиназата,подтискане на меланогенезата и протекция на клетките.

Индикации за приложение на мезотерапията:

-Мелазма

-Постинфламаторни хиперпигментации

-Соларни пигментации

-Старчески пигментации

-Café-au-lait

-Медикаментозноиндуцирани пигментации

При пигментации/епидермални и дермални/се препоръчва по една процедура седмично в продължение на 6 седмици,след което още 2 процедури през седмица-общо 8 процедури.Поддържаща терапия по една процедура веднъж месечно.

За превенция на хиперпигментации се препоръчва по 1 процедура веднъж седмично в продължениe на 3 седмици.

Имате въпроси?

Не се колебайте да се свържете с нас за консултация или съвет. Винаги сме готови да помогнем.