Лифтинг на лице с GOURI или как да съхраним младостта?

Kaкво представлява GOURI?

GOURI е иновативен инжекционен продукт, който съдържа изцяло течен поликапролактон, без никакви микрочастици.Първият в света – течен поликапролактон.DEXLEVO, компания от Южна Корея, изобрети първия в света течен полимерен пълнител, известен  като GOURI. 

GOURI принадлежи към класа на директните колагеностимулатори.

Поликапролактонът(PCL) може да се разгради от човешкото тяло и това определя  популярната му употреба като имплантируем биоматериал.

Чрез стимулиране на колагеновия продукт, продуктите на базата на PCL могат да обърнат признаците на стареене на лицето, като загуба на обем и отпуснат контур, осигурявайки добър дълготраен естествен ефект.

Като такъв, GOURI, също изработен от PCL, има свойства против стареене и също е биоразградим. Тъй като е в течна форма, GOURI може да се разнесе равномерно по цялото лице и по този начин насърчава естествения синтез на колаген в кожата, което помага на кожата ви да старее по-грациозно.

GOURI срещу Дермални филъри

Има филъри на базата на хиалуронова киселина (HA) и филъри на основата на PCL. Дермалните филъри също могат да имат регенеративно въздействие върху колагена. Поради естеството и формата на частиците, дермалния филър не може да се инжектира равномерно в кожата. В резултат на това тези филърите са ограничени само до области,където има силно изразен дефицит на обем.Като такъв, GOURI е по-скоро за генерализиран ефект, докато дермалните филъри са по-насочени и фокусирани върху области, които имат специфичен обемен дефицит.

Предимства на GOURI:

 • По-малко точки на инжектиране в сравнение с други видове инжекционни продукти за кожата.
 • Трансформира се в триизмерна матрица и насърчава образуването на фибробласти.
 • Стимулира производството на нов колаген
 • Повишава еластичността на кожата и прави нежен лифтинг.
 • Подобрява качеството на кожата още на 10 – тия ден, като я прави по-стегната, гладка и блестяща.
 • Предотвратява стареенето на тъканите и може да се прилага в по-млада възраст за превенция.
 • Разлива се дифузно и равномерно в зоната на цялото лице, шия и деколте.
 • Напълно течна, иновативна формула без риск от съдови оклузии, деформации, асиметрия и грануломатозни реакции.
 • Изключително лесен начин на инжектиране.
 • Устойчив, разливащ се, бавноразграждащ се, с дълготраен ефект.
 • Редуцира бръчките тип “пачи крак” до 48%.
 • Безопасен, лесен за приложение, без опасност от странични ефекти.

Процедура за лечение

GOURI се инжектира внимателно в 5 специфични точки от всяка страна на лицето на пациента. Преди процедурата ще бъде нанесен слой обезболяващ крем.

За кого е подходящ GOURI ?

Всеки, който се интересува от анти-ейджинг и чувства, че има обща загуба на обем на лицето, е подходящ за GOURI. Тъй като всеки има индивидуално и уникално състояние на кожата, моля, консултирайте се с лекар – дерматолог от Derma Expert преди да започнете лечението. 
Колко сесии с GOURI са необходими?
По протокол се препоръчват 3 сесии през 1 месец.Обикновено първите резултати- като стягане и ъплътняване на кожата се наблюдават още след 1-2 седмици.
След 3-тата сесия, може да се правят 1-2 поддържащи процедури на интервал 3-6 месеца, взависимост от състоянието на пяциента.

 

Имате въпроси?

Не се колебайте да се свържете с нас за консултация или съвет. Винаги сме готови да помогнем.