HArmonyCA -иновация, отключваща тайните на неостаряващата красота

HArmonyCa е първия иновативен хибриден филър в областта на естетичните процедури.Той комбинира в себе си мощния хидратиращ ефект на хиалуроновата киселина и колагеностимулиращото действие на калциевия хидроксиапатит.

HArmonyCa е хибриден филър с двоен ефект :

  • незабавно лифтиране  – ефект осигурен от хиалуроновата киселина
  • дълготрайно стимулиране на производството на колаген , благодарение на калциевия хидроксиапатит.

Предназначен е за възстановяване на обеми в меките тъкани на лицето, както и за структурна поддръжка на меките тъкани.

Ето по-отблизо какво прави HArmonyCA – бъдещето в естетичните процедури:

1️⃣ Формула с двойно действие: Съчетава незабавен лифтинг ефект с дълготрайна колагенова стимулация. Тази мощна комбинация осигурява дълготраен младежки, сияен външен вид.

2️⃣ Уникални свойства:
HArmonyCA е филър с хибридно действие.
-Осигуряване на незабавен лифтинг ефект.
– Стимулиране производството на колаген: Усъвършенстваната формула на HArmonyCA работи в дълбоката част на кожата, като подпомага естественото производство на собствен колаген, осигурявайки  плътна, стегната и подмладена кожа.

💡Защо стимулирането на колагена е важно?💡
С напредване на възрастта кожата ни губи естествената си еластичност и гъвкавост. Стимулирайки производството на колаген, HArmonyCA възстановява структурата на кожата ви, подмладявайки външния ви вид с дълготрайни резултати!

3️⃣ Идеален за над 35 годишна възраст.
Благодарение на HArmonyCA получавате много нежен лифтинг и запазвате младежкото си излъчване.

 Как действа HArmonyCA ?

На срещата с корифея в областта на естетичната дерматология д-р Тапан Пател – пластичен хирург и безкомпромисен инжектор с над 20 години стаж във Великобритания, този революционен продукт беше представен и обсъден.

Д-р Тапан Пател е международен трейнер  и лектор на Allergan Medical Institute и споделя своя опит и страст в областта на естетичната дерматология  на почти всички континенти.Неговият холистичен подход, както и уменията в инжектиране на всякакви дермални филъри за попълване на обеми и изпъване на бръчки, допринасят значително за запазване и подобряване на естествената красота и младост.

Д-р Тапан Пател демонстрира на участниците в срещата техниките за инжектиране  на този иновативен и революционен хибриден филър  –  HArmonyCA. Сподели своя опит и обясни какви са предимствата на този иновативен продукт пред другите биостимулатори и филъри за лице.

Биостимулаторите и филъри за лице с хиалуронова киселина действат различно и не могат да дадат същите резултати. HArmonyCA комбинира хиалуронова киселина и калциев хидроксиапатит, осигурявайки потенциалните ползи и от двете в една процедура.

HArmonyCA може да предложи комбинираното действие на незабавния лифтинг на хиалуроновата киселина и дълготрайното производство на колаген от калциевия хидроксиапатит  и образуването на нови колагенови влакна в една спринцовка.Тъй като гелът бавно изчезва с течение на времето, на негово място се изгражда здрава и плътна колагенова мрежа за постепенен, дълготраен лифтинг  от калциевия хидроксиапатит.

HArmonyCA може да се инжектира под кожата в определени области на лицетони не може да се инжектира около очи, устните или в зоната около устните

Д-р Тапан Пател  демонстрира клинични проучвания, които показват, че хибридния филър   осигурява лифтинг ефект на втората седмица след инжектирането.HArmonyCa – хибридният филър на бъдещето – Clinic Варна

Тези резултати се наблюдават при 86% от от 85 инжектирани зони. В действителност 92% от пациентите инжектирани сHArmonyCA  съобщават за подобрение в общия външен вид на третираните зони. Клиничното проучване на пациенти инжектирани с HArmonyCA  е установило, че повечето пациенти са много доволни от лечението си /със средна оценка 4,1 от 5/ 19 месеца след инжектирането.