Изживейте магията на HArmonyCA

Член на Европейската академия по дерматология, на Българската асоциация на естетичните дерматолози и на Българското дерматологично дружество.

expand_more

🌸 ПРОЛЕТНА  ПРОМОЦИЯ  20%🌸

HArmonyCA -иновация, отключваща тайните на неостаряващата красота

В съвременния свят има много фактори, които водят до преждевременно стареене на кожата. Липсата на правилен ритъм на ежедневието, недоспиване, небалансирано хранене, вредни навици , неконтролирано излагане на сънце или чести стресови ситуации пагубно влияят не само върху нашето здраве, но и върху кожата.

Вие може да върнете времето назад и да възстановите дефектите на вашата кожа чрез най-новият хибриден филър HArmonyCA с двоен ефект

За кого са подходящи тези процедури?

 • icon

  За всеки тип кожа

  HArmonyCA  съдържа хиалуронова киселина, която е основна съставка на тъканите на нашето тяло, така че са подходящи за всеки тип кожа.Допълнително съдържа и калциев хидроксиапатит, който стимулира колагеновия синтез.

 • icon

  За всяка възраст

  Подходящ е за възраст над 35 години. За пациенти, които имат отпускане на кожата на предната и долната трета на лицето. За подчертаване на контура на долната челюст. За изглаждане на фини линии и бръчки. За пациенти на средна възраст и в менопауза.

 • icon

  За мъже и жени.

  Подходяща и изключително полезна процедура както за жени, така и за мъже.

 • icon

  Без Болка

  HArmonyCA съдържа 0,3 % лидокаин. За максимално избягване на дискомфорт по време на инжектиране на продукта, може да се направи обезболяване и с локален анестетик.

   

Колко време отнема?

Използването на HArmonyCA  води до коригиране на несъвършенствата в съответната зона и придава цялостно свежо и младежко излъчване на лицето, като премахва изморения вид и излъчване.Придава незабавен лифтинг и осигурява дълготрайно подобрение на структурата на кожата.

 • schedule Една процедура

  Продължителността на процедурата е 20-30 минути.

 • calendar_month Брой процедури

  Една процедура обикновено е достатъчна, за да се постигне дълготраен резултат за поне една година и половина.Препоръчва се контрол след 2 седмици след поставяне на HArmonyCA, за да се прецени степента на лифтиране и оформяне, както и изглаждането на линии и бръчки.

 • restart_alt Продължителност

  Ефектът е дълготраен.Една процедура обикновено е достатъчна, за да се постигне дълготраен резултат за поне една година и половина.Ефектът е видим непосредствено след процедурата.

⚠️ Важно!

Могат ли козметици да поставят HArmonyCA ?

В някои държави освен лекари  и козметици имат право да поставят дермални филъри, но само тези, които са съответно обучени. В България тази процедура би трябвало да се извършва от дерматолози, обучени и сертифицирани с професионален опит в областта на естетичната дерматология. В много козметични студия, поставяне на дермални филъри се предлага и от козметици.

Ако решите да ползвате козметик е добре да направите правилно проучване предварително и да се уверите, че посещавате специалист, който е в състояние да ви предостави желаните резултати или да се доверите на квалифициран лекар – дерматолог.

Колко струва? ❤️

ПРОЛЕТНА ПРОМОЦИЯ

1000 лв.  750лв.

-25%

                   цената за 1 мл. / 1 спринцовкa

1 процедура
 • За хора които искат да изгладят фините линии и бръчки.
 • За хора, които имат желание да стегнат и подобрят структурата на кожата си.
 • За подарък към близък човек.

за д-р Бъклова 👩‍⚕️

Всяка година посещавам европейски и световни форуми и конгреси както по клинична така и по естетична дерматология, за да мога да усвоявам всички новости в техниките на прилагане на различните естетични продукти, както и съвременните тенденции в естетичната дерматология.

Притежавам множество сертификати от участие в курсове и специализации за работа с лазери и IPL, дермални филъри, мезотерапия, химични пилинги и ботулинов токсин.

🤗 Какво казват за мен?

🙋 Често задавани въпроси

Как да запазя час?

Натиснете бутон “Запази час” и попълнете формата като напишете ориентировъчна дата и час. Ще се свържа с Вас за да уточним детайлите по процедурата при първа възможност.

Къде се намира кабинета?

гр. Варна, ул. Опълченска 23 , след като запазите час, ще се свържа с Вас за да уточним точният адрес.

Какво трябва да правя след поставянето на филър?

Много важен е приемът на по-големи количества вода.
Не трябва да се приемат медикаменти, които разреждат кръвта.
Не е желателно приемането на алкохол 24-48 часа след поставянето на филър.
Не трябва да се поставя грим и декоративна козметика.

Кой ще извърши процедурата?

Поставянето на дермалния филър се извършва от мен – д-р Бъклова, специализирана и сертифицирана в естетичната дерматология.

Каква е разликата между дермален филър и скин бустер?

Дермалният филър съдържа хиалуронова киселина и се използва за попълване на бръчки, за коригиране на лицевия контур, придаване на обем.
Скин Бустерът съдържа коктейл от хиалуронова киселина,пептиди и аминокиселини и се използва за подобряване структурата и стягане на кожата, за подобряване на хидратацията на кожата, превенция на появата на бръчки.

Как протича процедурата по поставяне на HArmonyCA ?

На първо място както и преди всички естетични процедури, се провежда консултация с нашия естетичен дерматолог – д-р Десислава Бъклова , с която ще обсъдите дали сте подходящи за тази процедура и дали не съществуват някакви противопоказания.Ще обсъдите Вашите притеснения и ще ви предложи зоните на лицето, които могат да бъдат инжектирани.

Болезнена ли е процедурата?

HArmonyCA съдържа 0,3 % лидокаин – анестетик за намаляване на болката по време нс процедурата.

Колко бързо мога да се върна към ежедневните си дейности?

Процедурата не е свързана с възстановителен период.Може и веднага да се върнете към рутинните си ангажименти.Препоръчително е да изчакате 24 часа след инжектиране на HArmonyCA преди да правите упражнения или дейности с висока интензивност.

Какви грижи трябва да се прилагат преди и след процедурата?

Да се избягва излагането на слънчева светлина, солариум или екстремни метериологични условия, както и физически упражнения с голямо натоварване.
Да поставите лед или студени компреси върху инжектираните зони за 24 часа , както при повечето инжекционни процедури може да има зачервяване, оток, дразнене.
Да масажирате леко третираните зони, ако усетите малки уплътнения.

😊 Запишете си час още днес!

Тук съм, за да отговоря на всички ваши въпроси и притеснения. Не се колебайте да си запишете час, защото за мен ще бъде удоволствие да ви осигуря спокойна и задълбочена консултация, след която ще бъдете по-уверени в кожата си.

  ⚠️ д-р Бъклова ще се свържа с Вас за потвърждение и уточняване на детайлите при първа възможност.