КРАСИВАТА КОЖА ИЗИСКВА ОТДАДЕНОСТ

Член на Европейската академия по дерматология, на Българската асоциация на естетичните дерматолози и на Българското дерматологично дружество.

expand_more

🎄 КОЛЕДНА  ПРОМОЦИЯ 25% 🎄

Дермални филъри за изглаждане на бръчки, възстановяване на загубени обеми и оформяне на контури

В съвременния свят има много фактори, които водят до преждевременно стареене на кожата. Липсата на правилен ритъм на ежедневието, недоспиване, небалансирано хранене, вредни навици , неконтролирано излагане на сънце или чести стресови ситуации пагубно влияят не само върху нашето здраве, но и върху кожата.

Вие може да върнете времето назад и да възстановите дефектите на вашата кожа чрез попълване с дермални филъри с хиалуронова киселина.

За кого са подходящи тези процедури?

 • icon

  За всеки тип кожа

  Дермалните филъри съдържат хиалуронова киселина, която е основна съставка на тъканите на нашето тяло, така че са подходящи за всеки тип кожа.

 • icon

  За всяка възраст

  Подходящи са за всяка възраст. За младата кожа – да я хидратират, а за зрялата кожа – да  попълват загубени обеми, да изпълват и опъват фини линии и бръчки по лицето и шията, да оформят лицевия контур.

 • icon

  За мъже и жени.

  Подходяща и изключително полезна процедура както за жени, така и за мъже.

 • icon

  Без Болка

  За максимално избягване на дискомфорт по време на инжектиране на продукта, може да се направи обезболяване с локален анестетик.

  За максимален комфорт, продуктите, които използваме в DermaExpert съдържат лидокаин.

   

Какви проблеми се решават с дермални филъри?

Изглаждат и премахват фини линии и бръчки, попълват загубени обеми, оформят контура на лицето, коригират дефекти, оформат контур и придват обем на устни, оформят брадичка.

 • Корекция на контура на лицето
 • Оформяне на контур и придаване на обем на устни
 • Възстановяване на загубен обем
 • Попълване на линии и бръчки
 • Заличаване на белези
 • Ревитализиране и хидратиране на кожата
edit_calendar Запазете час

* Моля имайте предвид, че процедурата се извършва само от д-р Бъклова и поради големия интерес спрямо тази уникално съживяваща кожата процедура и натоварения
график местата за тази процедура са ограничени.

Колко време отнема?

Използването на дермални филъри води до коригиране на несъвършенствата в съответната зона и придава цялостно свежо и младежко излъчване на лицето, като премахва изморения вид и излъчване.

 • schedule Една процедура

  Продължителността на процедурата е 20-30 минути.

 • calendar_month Брой процедури

  Препоръчва се контрол след 2 седмици след поставяне на дермалния филър, за да се прецени степента на запълване и оформяне и ако е нужно може да се продължи попълването до получаване на желания резултат.

 • restart_alt Продължителност

  Ефектът е дълготраен.Продължителността на действие на дермалните филъри е между 9 – 12 месеца.

⚠️ Важно!

Могат ли козметици да поставят дермални филъри?

В някои държави освен лекари  и козметици имат право да поставят дермални филъри, но само тези, които са съответно обучени. В България тази процедура би трябвало да се извършва от дерматолози, обучени и сертифицирани с професионален опит в областта на естетичната дерматология. В много козметични студия, поставяне на дермални филъри се предлага и от козметици.

Ако решите да ползвате козметик е добре да направите правилно проучване предварително и да се уверите, че посещавате специалист, който е в състояние да ви предостави желаните резултати или да се доверите на квалифициран лекар – дерматолог.

Колко струва? ❤️

КОЛЕДНА ПРОМОЦИЯ

600 лв.  450лв.

-25%

1 процедура
 • За хора които искат да изгладят фините линии и бръчки.
 • За хора, които имат желание да подобрят несъвършенствата по кожата си.
 • За подарък към близък човек.

за д-р Бъклова 👩‍⚕️

Всяка година посещавам европейски и световни форуми и конгреси както по клинична така и по естетична дерматология, за да мога да усвоявам всички новости в техниките на прилагане на различните естетични продукти, както и съвременните тенденции в естетичната дерматология.

Притежавам множество сертификати от участие в курсове и специализации за работа с лазери и IPL, дермални филъри, мезотерапия, химични пилинги и ботулинов токсин.

🤗 Какво казват за мен?

🙋 Често задавани въпроси

Как да запазя час?

Натиснете бутон “Запази час” и попълнете формата като напишете ориентировъчна дата и час. Ще се свържа с Вас за да уточним детайлите по процедурата при първа възможност.

Къде се намира кабинета?

гр. Варна, ул. Опълченска 23 , след като запазите час, ще се свържа с Вас за да уточним точният адрес.

Какво трябва да правя след поставянето на филър?

Много важен е приемът на по-големи количества вода.
Не трябва да се приемат медикаменти, които разреждат кръвта.
Не е желателно приемането на алкохол 24-48 часа след поставянето на филър.
Не трябва да се поставя грим и декоративна козметика.

Кой ще извърши процедурата?

Поставянето на дермалния филър се извършва от мен – д-р Бъклова, специализирана и сертифицирана в естетичната дерматология.

Каква е разликата между дермален филър и скин бустер?

Дермалният филър съдържа хиалуронова киселина и се използва за попълване на бръчки, за коригиране на лицевия контур, придаване на обем.
Скин Бустерът съдържа коктейл от хиалуронова киселина,пептиди и аминокиселини и се използва за подобряване структурата и стягане на кожата, за подобряване на хидратацията на кожата, превенция на появата на бръчки.

😊 Запишете си час още днес!

Тук съм, за да отговоря на всички ваши въпроси и притеснения. Не се колебайте да си запишете час, защото за мен ще бъде удоволствие да ви осигуря спокойна и задълбочена консултация, след която ще бъдете по-уверени в кожата си.

  ⚠️ д-р Бъклова ще се свържа с Вас за потвърждение и уточняване на детайлите при първа възможност.