Представям Ви уникална възможност да “погледнете в бъдещето” и да видите предварително признаците на стареене на кожата, които все още не са се появили външно.

expand_more

✨💁‍♀️ Какво е SkinControl? 

 

В моята практика често се срещам с хора, които са посещавали козметик препоръчан от познат за естетични и разкрасяващи процедури, което е довело до множество трайни проблеми за тях в последствие.

Това ме накара да създам SkinControl, процедура, която има за цел да помогне на хората да разберат нуждите на своята кожа. Тъй като кожата на всеки човек има специфични характеристики и затова и съветите за грижи за кожата трябва да бъдат на база на индивидуален контрол на настоящото й състояние.

SkinControl да бъде осъществен от мен, д-р Бъклова – дерматолог, като процедурата не отнема много време, но предоставя ценна информация на всеки един човек.

За кого е подходящ
🌸 SkinControl?

 • icon

  за мъже и жени на възраст от 18 до 60+ години

 • icon

  За хора които искат да проверят състоянието на своята кожа.

 • icon

  За жени които искат да се подложат на разкрасяващи процедури но не знаят коя точно да изберат.

 • icon

  За хора които искат да разберат какъв тип кожа имат и как да се грижат за нея най-правилно.

 • icon

  За хора, които не искат да харчат стотици левове за процедури, които не се знае дали са подходящи за тях.

 • icon

  За хора, които нямат време да тестват за да видят дали процедурата препоръчана от козметик работи.

 • icon

  И най-вече – за повече сигурност. Не се доверявайте сляпо на препоръки от познати или неквалифицирани козметици, препоръчващи Ви процедури, които може да ви навредят трайно.

👩‍⚕️ Нека ви разкажа една история…

Напоследък все по-често ми се налага да консултирам и да се справям със странични ефекти при пациенти, които са се предоверили на реклами за невероятни резултати или на оферти за супер големи намаления на цени, без да се интересуват кой точно ще им постави продукта и има ли той нужната квалификация.

Една от последните пациентки си беше правила мезотерапия в зоната около очите в козметично студио.След 1- 2 дни се появил значителен оток в инжектираната зона, който тя беше третирала с лед, но той не спаднал, напротив увеличил се и се появила болка и туптене.

След консултацията , установих че е поставен неподходящ продукт за околоочната зона със съдържание на голямо количество хиалуронова киселина, която именно е предизвикала отоците по горните и долните клепачи.

Решение:

Наложи се да разградя поставената неправилно хиалуронова киселина и след това да приложа неколкократно радиочестота, за да се разнесат отоците.

В следствие на това, отоците се разнесоха, болката беше овладяна и след около 2 седмици тъканите в околочната зона бяха напълно възстановени.

⚠️ Внимавайте какво избирате да слагате във вашето лице, защото поставянето на неправилен продукт, по неправилен начин или от неквалифициран и недостатъчно добре обучен персонал, може да доведе до нежелани реакции.

Какво ще научите след SkinControl ?

✅ Каква козметика да използвате.

✅ Как да възпрепятствате или как да се борите с кожни проблеми, които има вашата кожа.

✅ Как да подържате вашата кожа млада и нежна.

✅ Какви разкрасяващи процедури са подходящи за вас и колко на брой е най-добре да направите.

✅ Какъв тип кожа имате.

edit_calendar Запазете час

* процедурата се извършва само от д-р Бъклова

Силно Ви препоръчвам да направите 🌸SkinControl преди някоя от тези процедури:

 • icon

  Мезотерапия

 • icon

  Радиочестотен лифтинг

 • icon

  Лазерен или химичен пилинг

 • icon

  Микронийдлинг

 • icon

  Лазерна епилация

Какво представлява процедурата?

 • schedule Една процедура

  SkinControl е безболезнена, неинвазивна и безопасна процедура. Продължителността на процедурата е 20-30 минути.

 • search Процесът

  Самата процедура представлява щателна и професионална инспекция на кожата на тялото с особено внимание към проблемните зони. За диагностиката на пигментните образувания се използва дерматоскоп – това е златен стандарт в областта на диагностиката на най-микроскопичните промени.

 • Това позволява на дерматолога да предприеме цялостен подход към изготвянето на програма за грижа, подмладяване и лечение.

⚠️ Важно!

Как да се подготвите за процедурата?

Преди посещение някаква специална подготовка не се изисква. Просто е необходимо да не сте използвали декоративна козметика или продукти за грижа на кожата. Прилагането на крем, използването на лосион, тоник, пудра и други средства ще затрудни точната оценка на SkinControl и получаването на точни данни.

SkinControl не се провежда в период на остри вирусни и респираторни заболявания, треска и влошено общо състояние. Ако не се чувствате добре, отложете посещението си в клиниката по естетична медицина.

80лв. 50лв.

-37.5% 

Ако след това решите да запазите час при нас за естетична процедура, SkinControl ще е безплатен.

SkinControl
 • За хора които искат да разберат каква козметика да използват.
 • Какви разкрасяващи процедури са подходящи за вас.
 • За ваша сигурност и възпрепятстване на евентуални проблеми.
 • За подарък към близък човек.

за д-р Бъклова 👩‍⚕️

Всяка година посещавам европейски и световни форуми и конгреси както по клинична така и по естетична дерматология, за да мога да усвоявам всички новости в техниките на прилагане на различните естетични продукти, както и съвременните тенденции в естетичната дерматология.

Притежавам множество сертификати от участие в курсове и специализации за работа с лазери и IPL, дермални филъри, мезотерапия, химични пилинги и ботулинов токсин.

🤗 Какво казват за мен?

🙋 Често задавани въпроси

Как да запазя час?

Натиснете бутон “Запази час” и попълнете формата като напишете ориентировъчна дата и час. Ще се свържа с Вас за да уточним детайлите по процедурата при първа възможност.

Къде се намира кабинета?

гр. Варна, ул. Опълченска 23 , след като запазите час, ще се свържа с Вас за да уточним точният адрес.

SkinControl безплатен ли е?

SkinControl ще бъде безплатен ако след прегледа, решите да се възползвате от някой от нашите процедури: Мезотерапия, Радиочестотен лифтинг, Лазерен пилинг, Микронийдлинг, Лазерна епилация, Химичен пилинг.

Колко често имам нужда от SkinControl?

Основният принцип на естетичната дерматология е регулярност на консултациите. При надлежно спазване на препоръките на лекаря следващата диагностика ще е необходима след около шест месеца, за да се коригира програмата за подмладяване и обективно да се оцени подобрението на състоянието на кожата.
Нашата клиника съхранява резултатите от изследването и сравняването на двата доклада е най-добрият начин да се уверите, че вашият план за трансформация работи.

Каква апаратура се използва ?

Дерматоскоп – Това позволява на дерматолога да предприеме цялостен подход към изготвянето на програма за грижа, подмладяване и лечение.

😊 Запишете си час още днес!

Тук съм, за да отговоря на всички ваши въпроси и притеснения. Не се колебайте да си запишете час, защото за мен ще бъде удоволствие да ви осигуря спокойна и задълбочена консултация, след която ще бъдете по-уверени в кожата си.

Skin Control Subscribe

Записване на час за SkinControl

⚠️ д-р Бъклова ще се свържа с Вас за потвърждение и уточняване на детайлите при първа възможност.