Esthederm – запазване на младостта и красотата на кожата

ESTHEDERM е уникална марка, която е вдъхновена от живота и от слънцето като основен източник на живот.
И това не е реклама. Това е споделената тайна между жени, които търсят най-добрата грижа за своята кожа .ESTHEDERM е техният верен съюзник за здраве и красота.

ВАШАТА КОЖА ИМА СПОСОБНОСТТА ДА ОСТАНЕ МЛАДА ЗА ПО-ДЪЛГО ВРЕМЕ

Вашата кожа е отражение на хилядите клетки, които я изграждат и защитават. Всяка ваша клетка притежава изключителни възможности, благодарение на хилядолетната еволюция, през която е преминала. Тя е способна да улови и най-минималния източник на вода и светлина и да се приспособи към заобикалящата я среда. Но всяка една от вашите клетки трябва да се справя също със свободните радикали, процесите на стареене и вашия начин на живот.

Esthederm помага на кожата ви да извлича максимума от силата на клетките си на всяка възраст и по всяко време.

За да  се съхрани естествената красота на вашата кожа,  експертите на Еsthederm  са разработили вода, която е абсолютна хармония с клетките на кожата. 

Тези формули зачитат естествения баланс и здраве на кожата, предпазват я от процесите на стареене в дългосрочен план и оптимизират клетъчния метаболизъм.

 ФОРМУЛА ЗА ВОДА НА ESTHEDERM Е УНИКАЛНА

Вдъхновена от кожата и патентована от Esthederm, клетъчната вода зарежда клетките с енергия, запазва ресурсите им за младост и подсилва ефикасността на всички продукти.

Водата може да в течно, твърдо и газообразно състояние.
Но има и още една форма, която тя може да приеме – тя се нарича „междуклетъчна” – т.е. водата, съдържаща се в телата ни или физиологичната вода. Свързана с клетъчната обмяна на веществата, тя е жизненоважен елемент, който гарантира функционирането, здравето и красотата на кожата ни.

Вдъхновен от тази вода, която присъства по естествен начин в кожата, Esthederm разработи “Клетъчна вода”, която се състои от съставки, сходни с компонентите на междуклетъчната вода, която е съществено важна за живота.
Съчетавайки се перфектно с кожата, тя оптимизира обмяната на веществата и помага за запазване на младостта ѝ.

Като обем водата е водещата съставка в козметичните продукти-около 70% от кремовете и още по-голям процент от лосионите. Дестилираната вода, която традиционно се използва от повечето марки за продукти за грижа за кожата, действа само като неутрален инертен пълнител.

Използването само на клетъчна вода във формулата на  продуктите ги прави със 70% по-ефикасни в сравнение с други продукти.

Вашата кожа получава само положителните аспекти от слънцето, благодарение на патентована технология Global Cellular Protection, която предпазва кожата от увреждащите фактори на околната среда и подсилва естествените й защитни сили.

С продуктите на Еsthederm кожата ви ще се научи да се адаптира към заобикалящата я среда и да устоява на ефектите на времето,  ден след ден.

В стремежа си да осигури най-технологичните козметични решения за третиране на кожното стареене Esthederm е съсредоточил изследванията си върху главните области, като хидратация, стимулиране на ниво дерма, и проблеми, свързани с хиперпигментация. Изследователски екипи са изградили експертен опит във всяка една от тези области, изграден върху разбирането на физиологията на здравата кожа и нейните механизми за адаптиране към околната среда.

В резултат на своите изследвания, лабораториите на Esthederm предлагат ейдж мениджмънт решения, които съчетават оптимален резултат с абсолютна толерантност към кожата.

ПАТЕНТИ И ТЕХНОЛОГИИ НА ESTHEDERM 

1. ПАТЕНТ „КЛЕТЪЧНА ВОДА” – ФУНДАМЕНТАЛНИЯТ ПАТЕНТ НА ESTHEDERM, КОЙТО Е В ОСНОВАТА НА МЛАДОСТТА И КРАСОТАТА – ”Клетъчната вода” оптимизира клетъчната обмяна на веществата и подсилва ефективността на продуктите за грижа за кожата. 

2.ПАТЕНТ “TIME CONTROL SYSTEM”-СЪХРАНЯВАНЕ НА МЛАДОСТТА, ЗАБАВЯНЕ НА БИОЛОГИЧНОТО СТАРЕЕНЕ – Поддържа енергийната ефективност на младите клетки и противодейства на оксидативния стрес.

3.ТЕХНОЛОГИЯ “REPAIR”-ВИСОКА КОНЦЕНТРАЦИЯ НА ВЪЗСТАНОВЯВАЩИ АКТИВНИ СЪСТАВКИ – Увеличава производството на колаген и еластин. Регулира и предотвратява стареенето на кожата.Гарантира организирането на колагенните влакна и увеличава функционалността им за по-плътна и стегната кожа.

4.ТЕХНОЛОГИЯ “OSMOCLEAN”-ВЪЗВРЪЩА И ПОДДЪРЖА БАЛАНСА НА ЕКОСИСТЕМАТА НА КОЖАТА – Активира естествените системи за защита – благодарение на производството на бета дефензини – естествени антисептични вещества, които премахват патогенната флора (нежеланите бактерии). Защитава кожната флора, която е съществено важна за здравето на кожата.

5.GLOBAL CELLULAR PROTECTION  ЗАЩИТА НА КЛЕТЪЧНО НИВО БЕЗ ФИЛТРИ И ЕКРАН:НЕУТРАЛИЗИРА СВОБОДНИТЕ РАДИКАЛИ – Предпазва клетките от свободните радикали, като увеличава антиоксидантните способности на кожата.

ПРОТИВОВЪЗПАЛИТЕЛНА ЗАЩИТА

Стимулира естествените противовъзпалителни механизми на кожата. Рецидивиращите микровъзпалителни феномени са отговорни за ускореното стареене на кожата и за хиперпигментацията.

ЗАЩИТА НА ДНК

Защитава целостта на ДНК, като оптимизира защитните ѝ механизми.

ХАРТА ЗА ФОРМУЛИТЕ

Експертите на Esthederm избират чисти молекули, които щадят екосистемата на кожата, реактивират метаболизма ѝ, защитават естествените ѝ ресурси и възвръщат здравето ѝ. Тези молекули се подбират въз основа на най-строги критерии:

ПОНОСИМОСТ И ЗАЩИТА

Основният ангажимент на Esthederm е да гарантира поносимост и защита на всеки етап от формулата и да зачита физиологичните константи за ефикасност без рискове и странични ефекти.

БЕЗОПАСНОСТ И ЕФЕКТИВНОСТ

Съставките се подбират въз основа на два основни критерия: безопасност и доказана ефективност. Механизмите им на действие трябва да щадят и да оптимизират естествените механизми на кожата, за да бъде спазен подходът за „превъзпитанието” на кожата в дългосрочна перспектива.

ЧИСТОТА И ПРОСЛЕДИМОСТ НА АКТИВНИТЕ СЪСТАВКИ

Esthederm поощрява използването на най-чистите молекули при оптимална дозировка. Приоритет е проследимостта на компонентите.

Методът за грижа за кожата на Esthederm представлява 4 стъпки,които доставят на кожата ви всичко,от което тя се нуждае,ден след ден.Този ретуал гарантира възстановяване на естествения й баланс на здраве и красота и удължаване и съхранение на младостта й.

 1. Подготовка – почистваща гама продукти OSMOCLEAN 

Всекидневно използвайте нежните почистващи продукти,които съхраняват здравата флора на кожата и отстраняват замърсяванията и неутрализират патогенната флора

Веднъж или два пъти седмично използвайте  двата изключителни продукта на ESTHEDERM – нежен крем за почистване на пори и озаряваща маска с изглаждащ ефект,за да почистите в дълбочина кожата и да изгладите текстурата й.

Резултати: Кожата е видимо по-чиста,по-сияйна, по-свежа, по-мека.

2. Енергизиране на кожата с клетъчна вода

Клетъчната вода е сходна с водата,която се намира в кожата.Оптимизира метаболизма на клетките и запазва тяхната виталност,като ги снабдява с идеалното количество есенциални за живота елементи:микроелементи и минерални соли. рН стойността й е близка до тази на кожата.Клетъчната вода пресъздава физиологичните черти на водата,която се намира в кожата и оптимизира енергийната среда на клетките.Тази изключителна козметична вода ви помага да съхраните младостта.Кожата сияе с добър, здрав блясък,изпълнен с живот и остава млада за по-дълго време. Клетъчната вода  е в абсолютна хармония с кожата и я зарежда с жизнена енергия,за да съхрани младостта й  и да оптимизира ефективността на всички  продукти и прави формулите 100% активни.

Водата е в основата на живота и баланса на кожата.Добре хидратираната кожа е млада за по-дълго време.

2.1 EAU CELLULARE – спрей клетъчна вода

– Водата е основен компонент във всички козметични формули/около 70%/.Качеството на тази вода е от изключително значение за добрата хидратация.

– източник на енергия,виталност и устойчивост срещу факторите на стареене.Ако нанесете преди или по време на обичайни ви продукт грижа за кожата,ще подсилите действието му.

– изключителна стъпка в грижата за кожата- използвайте преди креме за лице и през целия ден толкова пъти,колкото сметнете за необходимо.Подходяща е също за фиксиране на грима.

Преди нанасяне на всеки продукт на ESTHEDERM използвайте клетъчна вода-това е ключова стъпка,която осигурява жизнена енергия за клетките.Клетъчната вода спрей е вдъхновена от водата в кожата и употребата й подсилва ефекта на всички продукти на ESTHEDERM.

2.2 EAU CELLULARE – клетъчен крем и клетъчен гел-крем

– Два продукта от серията Cellulare Water,предназначени да хидратират уморената,стресирана и безжизнена кожа.

EAU CELLULARE – клетъчен крем

– ултра мек енергизиращ крем,който доставя комфорт на дехидратираната кожа- овлажнява я и я ревитализира.

 

 

 

 

EAU CELLULARE – клетъчен гел-крем

–  ултра лек енергизиращ гел-крем,който се абсорбира бързо и зарежда кожата с енергия и свежест.

Резултатът е хидратирана кожа,която сияе със здрав блясък.

 

 

3Ейдж мениджмънт – програма,която превъзпитава кожата,за да я научи да бъде здрава,красива и млада.

Сутрин и вечер нанасяйте кремове,персонализирани спрямо нуждите на вашата кожа.

    3.1. Превенция на признаците на стареене: продукти с овлажняващо,балансиращо и успокояващо действие,които третират дисфункциите на епидермиса.

    3.2 Корекция на признаците на стареене: продукти за възстановяване на кожата

Експертен серум- Архитектът на кожата- Derm repair

Високо концентриран реструктуриращ серум,който работи в няколко посоки -Бръчки – Овал – Увредена кожа.Серум с висока концентрация на активни съставки/ексклузивна  REPAIR технология/.Прониква в дълбочина,за да подсили структурата на кожата и да я възстанови за дълго време,като действа върху микролезиите,преди да са се превърнали в бръчки.

Лека прозрачна текстура,която позволява бързо попиване на активните съставки.

Научно доказана ефекасност против бръчки: намаляване на бръчките с 21% след 8 седмици  употреба  и 29% след употреба 12 седмици.

Тройна корекция: Бръчки,сияние,текстура на кожата- технологии,избрани според тяхната способност за стягане на дермата и озаряване на тена – Active Repair

 • Коригиращ крем за бръчки – Active Repair е възстановяващ крем,който неутрализира процесите на стареене,реструктурира и възстановява кожата,като й доставя дълготрайно сияние и блясък.
 • Грижа за околоочния контур – Active Repair е крем,който премахва бръчки,подпухвания и тъмни кръгове.Благодарение на REPAIR технологията,този крем за околоочен контур възстановява  и укрепва деликатната зона на околоочния контур.Благодарение на дрениращото му действие,тъмните кръгове и подпухвания са туширани.

Двойно действие: Лифтинг и стягане -тази линия грижа действа в две посоки: моментално стягащо действие,реструктуриране в дълбочина,възстановяване на овала и текстурата на кожата – Lift &Repair

 • Изглаждащ крем –  Lift &Repair – стяга кожата и тушира финните линии и бръчки с дълготраен резултат и озаряващ финиш.Биологично възстановяване на епидермиса за лифтинг ефект на повърхността на кожата и действие в дълбочина за регенериране на кожната структура.
 • Маска за изпълване на овала  моментален ефект–  Lift &Repair – маска с моментален ефект за мека,сияйна и млада кожа.
 • Пачове за околоочен контур –  Lift &Repair – спешна терапия за уморен околоочен контур

Цялостна програма за ревитализиране на зряла кожа,реактивиране на младежките й функции,уплътняване,възстановяване и подмладяване на кожата- CycloSystem

 • Подмладяващ крем за лице – CycloSystem – богат и разкошен крем,който предлага на изморената от хормонални промени кожа нов цикъл на младост.Възстановява стегнатия вид на кожата,като й придава чувство за комфорт,сияние и блясък.Патентованата технология Cyclanol компенсира хормоналния дефицит,благодарение на изофлавоноиди,добити от Ферулова киселина.Повишава синтеза на колаген и предотвратява деструкцията му.Кожата е хидратирана,с възстановена плътност.
 • Подмладяващ крем за околоочен контур – CycloSystem – крем с ултра копринена текстура за укрепване и подмладяване на деликатната зона около очите.

   3.3 Специфични кожни проблеми: персонализирани продукти,вдъхновени от естетичната дерматология за максимална ефикастност.

Интензивни терапии-колекция от молекули,посветени на красотата на кожата.Най-ефективните молекули в оптимална доза за изключителна ефикастност.

В тези специфични и персонализирани продукти,експертите на Esthederm, са заложили молекулите на младостта и красотата-селекция от молекули и екстракти,които се използват в естетичната дерматологияза бързи резултати.Продукти,създадени да постигнат дълготрайни резултати при основните кожни дисбаланси и процеси на стареене.

Всяка от терапиите INTENSIVE има ясна и прецизна индикация за своето действие,което прави избора на продукт много лесен,съдържа идеалната концентрация от молекули,което гарантира ефективност и оптимална толерантност и бързо решение при различен тип кожни дисфункции.

 • Силна дехидратация – Intensive Hialuronic

Хиалуронова киселина – серум и крем

–  намаляване на дълбочината на бръчките след 28 дни: – 8,7% /тест за ефикасност е направен с VISIA,30 доброволци/4 седмици – Франция

– след 8 часа – 32,2% повече хидратация – хидратацията на кожата е измерена с корнеометричен тест,проведен върху 10 доброволци

Показания:бръчки,финни линии,екстремна дехидратация на кожата. 

 

 

 • Неравна текстура,разширени пори – Intensive AHA PEEL

AHA пилинг – серум

– свиване на порите: -45,5% /тест за употреба и ефикасност,проведен за 28 дни върху 33 жени на възраст между 37 и 68 години,които имат финни линии,бръчки,разширени пори и неравна текстура на кожата.14 /40%/ от тях имат чувствителна кожа и нямат оплаквания.

– намаляване на несъвършенствата: -41,7%

– кожата е по-чиста:-73% /тест за употреба и ефикасност,проведен  върху 30 доброволци/

Показания: неравна текстура на кожата,разширени пори,безжизнен вид.

 • Дълбоки бръчки – Intensive RETINOL

Intensive REINOL – серум-олио с ретинол, крем с ретинол

– бръчките и финните линии са по-малко видими:-70% /тест за употреба и ефикасност,проведен за 28 дни върху 30 доброволци – Франция/

– по-равен тен:-90%

– текстурата на кожата е по-гладка:-80%

– намаляване в средна стойност на: бръчки- 28%, пори- 20% /20 доброволци на възраст 30-50 години – анализ на кожата с VISIA, 4 седмици

Показания: дълбоки бръчки,фотостареене,пигментни лезии.

 • Девитализиране – Intensive SPIRULINЕ

Intensive Спирулина – серум със спирулина

– уникална концентрация на енергийни и хранителни съставки,идеални за уморена и безжизнена кожа: 10 витамина,

10 минерала,

18 аминокиселини,

антиоксиданти,

микроелементи,

есенциални мастни киселини

Показания: признаци на умора,загуба на виталност и блясък.

 • Кожна хиперчувствителност – Intensive VITAMINE E

Intensive Витамин Е – серум с витамин Е

– доказана ефективност,дълготрайно облекчение на кожната чувствителност: -72% / тест за употреба,проведен под дерматологичен контрол, 30 доброволци/ 28 дни, Франция/

– усещането за опъване е намалено – 79%

– кожата е хидратирана за  по-дълго време – 84%

Показания: оксидативен стрес,хиперчувствителност,реактивност на кожата.

 • Хиперсеборея – Intensive PROPOLIS

Intensive Прополис – серум с прополис

– кожата е по-чиста: -77% /тест за употреба,проведен под дерматологичен контрол, 22 доброволци/ 56 дни, Франция/

– кожата е с по-равен тен: – 77%

 

– кожата е успокоена: – 82%

Показания: несъвършенства,хиперсеборея.

4. Специфична грижа

Антиоксидантен спрей-City protect – in Cellium – spray

Антиоксидантният спрей е отличен продукт за предпазване на кожата от дразнители,формирани от градската среда-свободни радикали,замърсяване.Стимулира естествените защитни сили на кожата и предпазва от фотостареене.

City protect- защитен спрей за градски условия – кожата е естествено подсилена срещу всекидневните агресори от градската среда.Става по-устойчива на времето и по-млада за дълъг период.Патентована технология,която гарантира широкоспектърна защита на младостта.

Global cellular protection 

 • предпазва от фотостареене и появата на тъмни пигментни петна.Неутрализира свободните радикали и предпазва клетъчната ДНК.
 • бори се с факторите,които увреждат колагена и са причина за появата на бръчки и отпускане на кожата
 • предпазва и подобрява естествената устойчивост на кожата срещу градски стрес и свободни радикали

Всеки ден използвайте защитния спрей за градски условия- това е финиш на вашия всекидневен  бюти ритуал.Напръскайте върху грима,за да неутрализирате оксидативния стрес,предизвикан от замърсяване на околната среда.

Имате въпроси?

Не се колебайте да се свържете с нас за консултация или съвет. Винаги сме готови да помогнем.