URIAGE – AGE PROTECT – глобалното решение против стареене на кожта

Стареенето на кожата започва около 25-годишна възраст и продължава през целия живот.В резултат на това кожата се отпуска,губи своята еластичност и започват да се появяват признаци на стареене.И това не ни харесва!

Всеки има специфичен генетичен код, който определя естествения процес на стареене.Но също така знаем, че агресивните външни фактори са отговорни за до 80% от признаците на стареене на кожата.Ежедневното излагане на факторите на неблагоприятната среда, която ни заобикаля (слънце,атмосферни условия, замърсяване, изкуствена светлина и др.), влияе стресиращо на кожата.Причините за стареенето на кожата са комплексни и са най-вече резултат от съвкупността от физиологично стареене и агресивни фактори,а именно:

 • прекомерно излагане на действието на UV лъчи
 • подлагане на стрес
 • активно и пасивно пушене
 • замърсяване
 • LED екрани и синя светлина
 • недоспиване
 • нездравословно хранене
 • липса на достатъчна физическа активност
 • недостатъчен ежедневен прием на вода и др.

Белези на стареене:

 • бръчки
 • кафеви петна
 • отпускане на кожата
 • загуба на блясък
 • подпухване и тъмни кръгове под очите

В продължение на 25 години Uriage се утвърждава като експертен бранд в бариерната защита на кожата. И днес, Uriage отново е пионер в козметичната грижа за кожата с гамата“AGE PROTECT”, способна да защитава от всички външни влияния.

ИНОВАЦИЯ ОТ URIAGE – ЗАЩИТА ОТ СТАРЕЕНЕ :

Термална вода URIAGE,комбинирана със силни активни съставки против стареене и нов ексклузивен патент.

 

Защитната сила на термалната вода на Френските Алпи

През своето 75-годишно пътуване през земните слоеве,Термалната вода Uriage,извираща от сърцето на Френските Алпи,преминава през богатите на минерали земни недра. Изкачвайки се нагоре през кристалните скали,тя се обогатява с всички блага на природата,като се зарежда с микроелементи и минерали.

Уникални свойства

Естествено обогатена,Термалната вода Uriage възстановяване и подсилва кожната бариера.100% физиологична,тя осигурява  качествена защита от външните агресивни фактори,като в същото време поддържа оптимални нива на хидратация. Дерматологичните лаборатории на Uriage използват нейните свойства в пречистени и ефикасни продукти.

Uriage термален спрей: 100% термална вода

Термалната вода Uriage е бутилирана директно от извора,запазвайки нейната чистота и естествено обогатен състав.Благодарение на нейната изотоничност,ежедневната й употреба успокоява кожата и подсилва кожната бариера.Напръскайте и оставете да действа ,без да се подсушавате.Ефикасна,бърза,лесна стъпка от съществено значение за вашата ежедневна грижа.

ХИДРАТИРАЩ ТЕРМАЛЕН СПРЕЙ SPF30- WATER MIST SPF30

Термална иновация: първият термален спрей, който хидратира и перфектно защитава кожата от UV-лъчи и замърсяване. Лесен и бърз за нанасяне през целия ден! Толкова невидим, колкото и ефективен, термалният спрей деликатно се слива с кожата, вливайки своя уникален хидратиращ комплекс и защитава кожата от слънчевите лъчи.

Възстановява хидратацията

Обогатен с Термална вода Uriage, този ултра хидратиращ спрей подпомага възстановяването на кожната бариера, поддържайки оптимална хидратация.

Оптимизира продължителната хидратация на епидермиса

Възстановява хидролипидния филм, за да увеличи освобождаването на хидратиращите агенти, съдържащи се в спрея.

Възстановява кожната бариера и предотвратява дехидратацията

Действа върху възстановяването на междукорнеоцитния цимент, за да повиши нивото на хидратация. Продължително действие с дълготраен ефект.

РЕЗУЛТАТИ

+41% увеличаване на хидратацията след 8ч. Без омазняващ ефект при 89% от участниците , 95% от тях споделят, че усещат кожата си незабавно хидратирана.
Корнеометрично проучване, проведено под дерматологичен контрол.
Оценяване чрез въпросник за самооценка при 10 доброволци на възраст между 23 и 60 години, нанасяне в продължение на 3 седмици.

Активни съставки

 • Хидротермален комплекс
 • Витамини C и E
 • UVA & UVB филтри
 • Хипоалергенен
 • Дерматологично тестван
 • UVA/UVB защита
 • Против замърсяване
 • С деликатен аромат

 

І. УЛТРА ЩИТ ЗА КОЖАТА –  BLB ПАТЕНТ:ИНОВАЦИЯ
За първи път в козметологията,Uriage разкрива патентовано решение срещу синята светлина
и вредните външни влияния.
BLB (Blue Light Barrier) е иновация, разработена от изследователския екип на Uriage,
предназначена да защити кожата от изкуствените светлинни вълни.Благодарение на комбинацията от растителни екстракти, витамини и перлени агенти, комплексът BLB действа като активно защитно средство, ограничаващо вредното влияние върху кожата. Дерматологични лаборатории Uriage показват,че BLB патентът намалява окисляването и формирането на свободните радикали,
причинени от излагането на вредното действие на външните фактори. BLB – защитава фибробластите и кератиноцитите от оксидативния стрес,предпазвайки ги от синята светлина.Синята светлина  е вредна изкуствена светлина,която се произвежда от светодиоди и цифрови екрани,генерирайки интензитет на видимата светлина.Синята светлина е до 1000 пъти по-силна от очния праг на комфорт.Специалист в защитата на кожната бариера, Uriage създава експертно козметично решение на този съвременен проблем.

AGE PROTECT е нова противостарееща гама, на основата на Термална вода Uriage, способна да се бори с всички признаци на стареене.

FILMEXEL: КОМПЛЕКС ПРОТИВ ФИНИ ЧАСТИЦИ
Заедно с този щит е добавен и допълнителен, насочен към замърсяване.Filmexel, съставен от 2 вида растителен клей, създава на повърхността “втора кожа” и предотвратява прилепването на фините частици към кожата,като по този начин защитава кожата от замърсяване.
Тестовете, проведени от Дерматологични Лаборатории Uriage показват 40% НАМАЛЯВАНЕ НА ПРАХОВОТО ЗАМЪРСЯВАНЕ НА КОЖАТА.

ІІ.КОМПЛЕКСНА ПРОТИВОСТАРЕЕЩА ФОРМУЛА – КОРЕКЦИЯ НА БЕЛЕЗИТЕ НА СТАРЕЕНЕ
AGE PROTECT съдържа мощна формула против стареене, която коригира и предотвратява признаците на стареене, благодарение на комбинация от активни съставки, известни със своите противостареещи свойства.
-> Retinol, производен на ретиновата киселина, намалява появата на бръчки и пигментни петна, стимулира не само обновяването на клетките, но и синтеза на колаген и еластин.
> Хиалуроновата киселина с ниско молекулно тегло запълва бръчките.
-> Растителен екстракт от “кръв на дракон”, възстановяващ и лечебен, с действие
срещу свободните радикали, стимулира синтезата на колагени 3 и 4, отговорни за състоянието на кожата. Резултатът: повишена плътност на кожата.
-> За да завърши тази формула, Uriage добавя витамини С и Е, два изключителни антиоксиданта, способни да намалят появата на пигментни петна и да възстановят блясъка на кожата. Те също ефективно се борят срещу оксидативния стрес,причинен от ултравиолетовите лъчи.        Резултатът: изсветлява тъмните петна,предпазва кожата от появата на нови пигментации, изравнява тена.

ЕКСТРЕМНА БАРИЕРНА ЗАЩИТА

Първите проучвания, извършени от Дерматологични лаборатории Uriage показват,че BLB патентът намалява окисляването и формирането на свободните радикали,причинени от излагането на вредното действие на външните фактори.
Цялата гама AGE PROTECT съдържа Термална вода Uriage (до 10%).Естествено обогатена с минерали и микроелементи, кожата се наслаждава на нейните защитни и лечебни свойства. С действие против замърсяване, против UV лъчи и с ефект срещу синята светлина, AGE PROTECT е истински козметичен щит, адаптиран към нуждите на кожата през 21-ви век.

ГРИЖЕТЕ СЕ ЗА ВАШАТА КОЖА ЗА ДА Я ПРЕДПАЗИТЕ ОТ СТАРЕЕНЕ

 1. Премахнете грима и почистете лицето!Замърсяванията и мъртвите клетки,които се натрупват по повърхността на кожата,пречат на правилното насищане на кожата с кислород и ускоряват процесите на стареене на кожата.
 2. Дехидратацията на кожата на свой ред води до появата на бръчки.За да забавите признаците на стареене – пийте минимум 1,5 литра вода на ден и подхранвайте кожата си с хидратиращи продукти,подходящи за вашата възраст и тип кожа.
 3. С напредването на възрастта,тялото не функционира толкова пълноценно и ефективно.Клетъчното обновяване на кожно ниво е по-бавно – натрупват се мъртви клетки и е необходимо повече време на кожата да се възстанови.По подобен начин намалява производството на колаген и еластин,които придават стегнатост и еластичност.Специализираните продукти могат да ви предпазят от тези явления,благодарение на своите съставки.
 4. За допълване на ежедневната противостарееща грижа е възможно също да се подложите на леки естетични интервенции като пилинг,мезотерапия,попълване на бръчки и дефекти с хиалуронова киселина,инжектиране на ботулинов токсин или лазерни процедури.

При Uriage ефективността винаги е комбинирана с удоволствие.
От AGE PROTECT Мултифункционалния крем за околоочния контур до Нощния крем, за всеки от петте продукта, включени в гамата AGE PROTECT,Uriage създава копринена кремообразна текстура.
Продуктовата линия има свой собствен стил и аромат:свеж, цветен, дървесен аромат, който опиянява.
AGE PROTECT е гама, предназначена не само за изключително активните градски дами, но и за всички жени, от всички възрасти, с всеки тип кожа, включително и най-чувствителната.

AGE PROTECT – МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН КРЕМ ПРОТИВ СТАРЕЕНЕ -ДНЕВНА ГРИЖА – Нормална към суха кожа
Успокояваща,разтапяща се текстура за борба с белезите на стареене

 • превенция и корекция на бръчки,загуба на плътност и блясък,пигментации,защита от замърсяване
 • кожата е мека,хидратирана и деликатно ароматизиран
 • подходящ е за ежедневна употреба

АКТИВНИ СЪСТАВКИ
Щит против замърсяване и синя светлина,създаден от Uriage BLB патент и Filmexel.
Корекция и превенция на белезите на стареене (бръчки – плътност – блясък), благодарение на
ретинол, хиалуронова киселина с ниско молекулно тегло, екстракт от “кръв от дракон”,витамини C и E.
Масло от карите, сквален от маслина и натурален восък (акация, слънчоглед,диви цветя) за дълбока хидратация и оптимален комфорт.
УПОТРЕБА
Нанасяйте всяка сутрин върху почистена и подсушена кожа на лицето.
Използвайте Мултифункционалния крем против стареене след Интензивния мултифункционален серум.

РЕЗУЛТАТИ:

 • бръчки и фини линии: -69%
 • плътност на кожата: +87%
 • интензивност на пигментациите:-56%
 • блясък на кожата:+100%
 • 24-часова хидратация – тест за хидратация чрез корнеометрия при 11 доброволци

Резултатите са на базата на клинично проучване,проведено под дерматологичен контрол с участието на 24 доброволци при ежедневно нанасяне на продукта в продължение на 56 дни.

AGE PROTECT -МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН ФЛУИД ПРОТИВ СТАРЕЕНЕ – ДНЕВНА ГРИЖА – Нормална към комбинирана кожа
Лека флуидна текстура за борба с белезите на стареене

 • превенция и корекция на бръчки,загуба на плътност и блясък,пигментации и загуба на блясък
 • матира кожата и свива порите
 • подходящ е за ежедневна употреба

АКТИВНИ СЪСТАВКИ
Щит против замърсяване и синя светлина, създаден от Uriage BLB патент и Filmexel.
Корекция и превенция на белезите на стареене (бръчки – плътност – блясък), благодарение на
ретинол, хиалуронова киселина с ниско молекулно тегло, екстракт от “кръв от дракон”,витамини C и E.
AHA, екстракт от шипки и целулоза са основните активни съставки, спомагащи за матиране и
изглаждане на кожата. Порите са по-малко видими, а кожата е с изравнен тен.

УПОТРЕБА
Нанасяйте всяка сутрин върху почистена и подсушена кожа на лицето.
Използвайте Мултифункционалния флуид веднага след Интензивния мултифункционален серум.

РЕЗУЛТАТИ:

 • бръчки и фини линии: -70%
 • плътност на кожата: +168%
 • интензивност на пигментациите:-72%
 • блясък на кожата:+180%
 • порите са свити: 84%
 • кожата е матирана: 92%

Резултатите са на базата на клинично проучване,проведено под дерматологичен контрол с участието на 25 доброволци при ежедневно нанасяне на продукта в продължение на 56 дни.

 

AGE PROTECT -ИНТЕНЗИВЕН МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН СЕРУМ ПРОТИВ СТАРЕЕНЕ – Двойно концентрирана защита за всеки тип кожа

Високо концентриран лифтинг серум,премахващ признаците на стареене

 • благодарение на двойната концентрация на активни съставки,кожата активно се бори срещу появата на бръчки,загуба на плътност,пигментации и липса на блясък
 • Нанасяйте сутрин и/или вечер преди дневния или нощния крем

АКТИВНИ СЪСТАВКИ
Щит против замърсяване и синя светлина,създаден от Uriage BLB патент и Filmexel.Корекция и превенция на белезите на стареене(бръчки – плътност – блясък), благодарение на ретинол, хиалуронова киселина с ниско молекулно тегло, екстракт от “кръв от дракон”,
витамини C и E.

Двойната доза AHA ускорява обновяването на клетките, като същевременно маслото от диви цветчета дарява кожата с хидратация.Двойно концентрирана защита за всеки тип кожа.Перфектната грижа за нормална към комбинирана кожа

УПОТРЕБА

Нанасяйте сутрин и/или вечер преди дневния или нощния крем.

РЕЗУЛТАТИ:

 • бръчки и фини линии: -63%
 • плътност на кожата: +140%
 • интензивност на пигментациите:-69%

Резултатите са на базата на клинично проучване,проведено под дерматологичен контрол с участието на 23 доброволци при ежедневно нанасяне на продукта в продължение на 56 дни.

AGE PROTECT -МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН ОКОЛООЧЕН КРЕМ ПРОТИВ СТАРЕЕНЕ – КОМФОРТНА ГРИЖА ЗА КОЖАТА В ЗОНАТА ОКОЛО ОЧИТЕ ГРИЖА 
Незабавно освежаваща мултифункционална  подмладяващя грижа

 • превенция и корекция на бръчки,подпухналост и тъмни кръгове за видимо подмладени очи
 • изглаждаща текстура и перлени агенти,заличаващи бръчките,”като с магия

АКТИВНИ СЪСТАВКИ

Щит против замърсяване и синя светлина,създаден от Uriage BLB патент и Filmexel.Корекция и превенция на белезите на стареене(бръчки – плътност – блясък), благодарение на ретинол, хиалуронова киселина с ниско молекулно тегло, екстракт от “кръв от дракон”,
витамини C и E.
Уникален комплекс, който използва декстрансулфат, за да редуцира появата на тъмни
кръгове – за видимо подмладени очи.Масло от карите, сквален и растителни восъци(акация, слънчоглед, диви цветчета) осигуряват дълбока хидратация и оптимален комфорт).

УПОТРЕБА

Нанасяйте сутрин и вечер чрез леки потупващи движения в зоната около очите

РЕЗУЛТАТИ:

 • бръчки и фини линии: -60%
 • плътност около очите: +107%
 • редуциране на тъмни кръгове:-76%
 • блясък на кожата:+123%
 • премахва подпухването: 90%

Резултатите са на базата на клинично проучване,проведено под дерматологичен контрол с участието на 21 доброволци при ежедневно нанасяне на продукта в продължение на 56 дни.

AGE PROTECT – МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН ДЕТОКСИКИРАЩ КРЕМ ПРОТИВ СТАРЕЕНЕ -НОЩНА ГРИЖА

Нощ след нощ кожата диша отново,наситена с кислород

 • превенция и корекция на бръчки,загуба на плътност и липса на блясък
 • кожата е мека,хидратирана и деликатно ароматизирана
 • подходящ е за употреба всяка вечер за всеки тип кожа

АКТИВНИ СЪСТАВКИ

Корекция и превенция на белезите на стареене(бръчки – плътност – блясък), благодарение на
ретинол, хиалуронова киселина с ниско молекулно тегло, екстракт от “кръв от дракон”,
витамини C и E.
Градински кресон – растение, известно със своите детоксикиращи свойства против замърсяване,стимулиращо “дишането” на клетките.Масло от карите, сквален и растителни восъци(акация, слънчоглед, диви цветчета) осигуряват дълбока хидратация и оптимален комфорт.

УПОТРЕБА

Нанасяйте вечер върху перфектно почистена и подсушена кожа на лицето.

РЕЗУЛТАТИ:

 • бръчки и фини линии: -73%
 • плътност на кожата: +274%
 • уморен вид на кожата:-76%
 • блясък на кожата:+289%

Резултатите са на базата на клинично проучване,проведено под дерматологичен контрол с участието на 21 доброволци при ежедневно нанасяне на продукта в продължение на 56 дни.

 

Имате въпроси?

Не се колебайте да се свържете с нас за консултация или съвет. Винаги сме готови да помогнем.